To widzę że raczej ty nie masz o niczym pojęcia. Każda biedra dostała 1 karton 156 maseczek i zeszły max do środy. Pytałem 3 kierowników biedronek. Nie planują następnych dostaw
Napisz na fb do biedronki to potwierdzisz jakie ilości poszły.
U mnie we wszystkich lokalnych było po 3 kartony na 01-03-2021 ponownie dostarczone i na pytanie czy bedą jeszcze odpowiadali : "tak bedą proszę zajrzeć za kilka dni powinny już być dostępne."
Ludzie chyba oczekują zwrotu kosztów za NanOX ( nie wiedzą tylko ile to kasy będzie ). Biorąc pod uwagę brak jakiegokolwiek optymistycznego komunikatu to będzie pewnie woda na młyn do wzrostu albo jednodniowego odpału o 20% i gwałtownej zwały następnego dnia.
Chyba nie czytasz tego co wrzucasz "W grze są takie firmy, jak AstraZeneca, Sanofi czy CureVac". Ktoras z tych firm szuka firmy która będzie robiła im na licencji. Gdzie tu widzisz jakiekolwiek zadanie dla nano?
Czytaj Leszcz ze zrozumieniem : "- Mówimy o działaniach, które pozwolą nam posiąść technologię, która pozwoli nam dysponować własnym potencjałem strategicznym. Gdy mówię "potencjał strategiczny" mam na myśli bazę infrastrukturalną, czyli zakład produkcyjny, specjalistyczną linię produkcyjną i zaplecze laboratoryjne. Jeśli do tego doliczymy program grantowy dla polskich naukowców, to dostajemy 3-letni projekt inwestycyjny za kilka miliardów złotych- mówi Sierpiński."
Program grantowy dla naukowców takich jak profesor Tomasz Ciach założyciel NanoGroup.