• Co o tym myślicie Autor: ~Novy [89.64.70.*]
    https://www.bankier.pl/forum/temat_masz-lub-kupiles-i-nie-masz-zamiaru-na-razie-sprzedawa-wystaw-zlecenie,44939221.html
  • Re: Co o tym myślicie Autor: ~Transek1975 [46.204.17.*]
    Ostatnio bardzo modne, szczególnie na słabych spadajacych spółkach.
    Jezeli chodzi o mnie to mam zawsze wystawione zlecenie. Dla mnie są to działania bez celu i efektu. To rynek decyduje o kursie , a nie forum bankierowych flustratow. Najlepiej żeby wszystko rosło i każdy mógł zarabiać, niestety nie ma sprawiedliwości.Muszą być biedni I bogaci na tym świecie.
  • Re: Co o tym myślicie Autor: ~marek830123 [89.228.207.*]
    Według zasady... że się nie znam to się wypowiem... ale czy shortować na gpw to można większe spółki tj. PZU, Lotos etc. i tak od paru miesięcy Biomed i Mecator(coś obiło mi się o uszy, że aby shortować spółkę GPW musi wprowadzić taki instrument finansowy)
  • Re: Co o tym myślicie Autor: ~transek1975 [91.233.69.*]
    Zwykly wyjadacz chleba ma utrudniony dostep do szortowania, szczegolnie na malych spolkach, nie ma takich mozliwosci jak banki, fundusze. Jedynie przez ETFy.
  • Re: Co o tym myślicie Autor: ~Jacek [37.30.22.*]
    Tu jest potencjał do wzrostów . Dziwne , że akcje są tak nieruchawe , myślę że jeszcze mało jest spółka nagłośniona , ale to nastąpi . To kwestia czasu .
  • Re: Co o tym myślicie Autor: ~bob [37.248.167.*]
    Dajcie spokój..
    Dziś znów wszyscy zarabiają a tu -...
    Znając życie wyjaśni się po raporcie dlaczego nikt tego nie chce...
  • Re: Co o tym myślicie Autor: ~marek830123 [89.228.207.*]
    Nie, po prostu Marvipol rośnie po dobrych informacjach, a nie tak jak rynek. Teraz będzie stał w miejscu bądź jeszcze delikatnie spadnie aż do czasu wyników.
[x]
MARVIPOL -1,01% 9,80 2026-05-15 17:03:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.