• Ostra jazda Autor: ~Wiktor [46.134.76.*]
    https://www.bankier.pl/forum/temat_masz-lub-kupiles-i-nie-masz-zamiaru-na-razie-sprzedawa-wystaw-zlecenie,44939221.html
  • Re: Ostra jazda Autor: ~Wiktor [46.134.76.*]
    Mot wszyscy w poniedziałek wystawia powyżej 70zl , chyba że się bojicie że ktoś wam to wciągnie jednym ruchem, wszystko możliwe?
  • Re: Ostra jazda Autor: ~Alan [5.173.244.*]
    No dobra w poniedziałek wystawiam po 70 na cały dzień.
  • Re: Ostra jazda Autor: ~Wiktor [46.134.76.*]
    W sumie nie wiem czy to dobry pomysł, niech każdy robi na własną odpowiedzialność co chce, bo a noz ktoś to wciągnie po 70 a później akcje np skoczą na 100 zł i będzie rozczarowanie. Zresztą nie wyobrażam sobie by w arkuszu zleceń pojawiło się 1 000 000 akcji od drobnych ?
  • Re: Ostra jazda Autor: ~ENDRIU47 [37.30.20.*]
    Wystawcie na " zlecenie do odwołania " to wtedy nie będą przeciwko nam grać podczas całego wezwania. Zobaczycie ze w poniedziałek kurs wzrośnie bo brokerom zabraknie akcji na sprzedaż i będą musieli odkupować. 

Ja już to kiedyś zauważyłem ze w tej samej sekundzie co moje zlecenie było wcześniejsze inne podobne z tego samego biura.
    Zrobiłem wtedy zdjęcie ale odpowiedz była ze to niemożliwe i ze im nie wolno grać.
    Dlatego od kilku lat mam wystawione na małych spółach zlecenie sprzedaży do odwołania i nawet jak jest zmiana roku to te zlecenie powraca i jest zapisane. Na Ropkach powyżej 42 zł do 49 zł mam zlecenia sprzedaży wystawione od kilku lat tzw. do odwołania ukryte powyżej 50 tys. zł. z niską prowizją. Pozdrawiam ...pa pa.
[x]
ROPCZYCE -0,90% 22,00 2026-04-02 16:03:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.