• Opowiem Wam sytuację z listopada 2020 Autor: ~TYM [89.64.103.*]
    Miałem spory pakiet KSGAgro, kiedy z 1.2 PLN wzrosło na 1.5PLN pomału oddawałem. Nie było żadnego info a to rosło i rosło najpierw 2PLN...2,5PLN....aż do 3PLN dosłownie w 10sesji. Spółka była mega zapomniana.
    Czemu to napisałem....BO TU BEDZIE TAK SAMO!!! pozdrawiam myślących

• Re: Opowiem Wam sytuację z listopada 2020 Autor: ~TUP [77.255.69.*]
    Oby tak było, ale jeszcze raz powtarzam, żadna ze znanych mi spółek nie zrobiła takiego odbicia mając taką strukturę akcjonariatu i tak prowadząc spółkę (jak macie taki przykład to poproszę). Jeszcze raz pytam, kto o zdrowych zmysłach ma zainwestować większą kasę w twór, w którym Bogiem jest ktoś kto już wielokrotnie pokazał gdzie ma kurs akcji własnej spółki, a co za tym idzie interes akcjonariuszy? Wiem, że jest bardzo tanio dlatego jeszcze trzymam te akcje ale do wzrostu potrzeba zmiany w polityce prezesa. Bez tego ani rusz. Wystarczyłoby, żeby powiedział że Siewierz jego zdaniem nie osiągnął jeszcze godziwej ceny ale przez wzgląd na akcjonariuszy sprzeda w tym roku kilka hektarów po obecnej cenie, żeby wypłacić akcjonariuszom choćby 0,5 zł na akcję i będzie to robił sukcesywnie wraz ze wzrostem cen działek. Tylko jeden taki gest, tylko jedno takie info i mamy akcje po 3-5 zł. Ale jakoś jestem prawie pewien, że tego nie zrobi.
  • Re: Opowiem Wam sytuację z listopada 2020 Autor: ~Zakar [77.111.247.*]
    A po co miałby to robić ? po cóż miałby sprzedawać ? To przecież jego Siewierz jego i jego rodziny i nikt mu tego nie zabierze...
  • Re: Opowiem Wam sytuację z listopada 2020 Autor: ~TUP [77.255.69.*]
    Wiem o tym, pisałem o tym już kilka lat temu, że to jego, bo Alta to bardziej spółka rodzinna niż akcyjna i będzie sprzedawał po kawałku Siewierz tylko żeby było na pensje. Wszyscy wtedy po mnie jeździli. Akcje były po 3, 4 zł. Dalej robi sobie swoje. Tak czy inaczej spółka ciekawa i czekam czym to się wszystko skończy kiedyś, nie ukrywam że liczę na to że ruszy go kiedyś sumienie, choć są na to bardzo małe szanse. Jak już wielokrotnie pisałem może dożyję tego czym to się skończy.
  • Re: Opowiem Wam sytuację z listopada 2020 Autor: ~gviyuf [195.38.12.*]
    :D nie zapominajmy o jeziorku i łódeczce
  • Re: Opowiem Wam sytuację z listopada 2020 Autor: ~TYM [89.64.103.*]
    ODŚWIEŻAM WĄTEK :) KTO MNIE POSŁUCHAŁ TO ZAROBIŁ. JEDNAKŻE CZY 1.5 CZY 2.2PLN TO DALEJ DARMO. POZDRAWIAM MYSLĄCYCH
  • Re: Opowiem Wam sytuację z listopada 2020 Autor: ~Aga [46.77.132.*]
    Widzisz jaka cisza na forum..patrzą..nie wierzą...wejdą...obroty
[x]
ALTA -1,82% 1,62 2025-11-20 16:42:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.