To oczywiste, że wyniki za 2020 r. będą na minusie. Jednak ta strata za zeszły rok od dawna jest wkalkulowana w obecny kurs akcji.. Teraz gra toczy się o przyszłość, która aktualnie dla spółki wygląda bardzo dobrze, a sama wycena ma jeszcze olbrzymi potencjał do wzrostu.
Bo nie robi nic z COVID. Rosną takie wydmuszki ja Mabion, tylko dlatego, że będą niskomarżową linia produkcyjną nie swoich szczepionek. Myślę, że raport jeszcze zdołuje kurs, bo na pewno będzie na stracie. Tyle, że ta spólka już utraciła sens operacyjny i skupiła się na odzywskiwaniu, często w sporach swoich należności. Jak widać robi to dobrze i puchnie od pieniędzy.
Dnia 2021-03-12 o godz. 16:13 ~antyjareczek napisał(a): > Bo nie robi nic z COVID. Rosną takie wydmuszki ja Mabion, tylko dlatego, że będą niskomarżową linia produkcyjną nie swoich szczepionek. > Myślę, że raport jeszcze zdołuje kurs, bo na pewno będzie na stracie. > Tyle, że ta spólka już utraciła sens operacyjny i skupiła się na odzywskiwaniu, często w sporach swoich należności. Jak widać robi to dobrze i puchnie od pieniędzy.
Skończy się pis, to ułaskawią nowaków, zacznie się polowanie na szumowskich.