• I co teraz? Autor: ~Pytek [31.0.48.*]
    Wodospad w poniedziałek czy wręcz przeciwnie, bo może saule albo tesla mogą wejsc tylnimi drzwiami przez vabun?
  • Re: I co teraz? Autor: ~Wydmucha [31.0.124.*]
    Tak sie zarabia pieniadze na giepewu. Bedzie mial teraz january kase na kupno kolejnego smiecia.
    To ulica jest jego sponsorem haha
    Pier..ony cwaniak
  • Re: I co teraz? Autor: ~Zibi [83.7.72.*]
    Dobrze zrobili bo ten Jellow Boson to jakaś ściema była zero projektów i informacji aby coś robili i działali .Dla mnie to firma jakaś krzak do robienia lodów i nic więcej sprawdzałem w sieci spółka od Listopada z nowym prezesem i zarządem i zero konkretów projektów i prac aby cokolwiek robili w PL .Vabun jak widać przejrzał na oczy i sprawdził ich dokładnie za co im chwała i teraz droga otwarta do czegoś konkretnego jak Salu itd.
  • Re: I co teraz? Autor: ~Pytek [31.0.48.*]
    No będzie tu ciekawie. Ja vabun sprzedałem jak chodził po 4 zł, zanim jeszcze było info o yellow bosson. Teraz nie wiem czy odkupić, mało tego gdybym posiadał akcje to nie wiedziałbym czy sprzedać czy trzymać czy dokupić. Bo nie wiadomo czy info o kolejnej firmie będzie w marcu, maju czy listopadzie, nie wiadomo też jaka to miałaby być firma, może saule a może kolejny yellow bosson, czyli firma bez efektu WOW. Teraz to myślę że na spółce Imper a się January skupi, bo to chyba jedyna spółka z WIG, a nie NC, a przejęcie ma być już w marcu.
  • Re: I co teraz? Autor: ~yes [5.173.130.*]
    Ja myślę, że może spaść chwilowo. To jest okazja do odebrania reszty akcji. Może sam dokupię bo mam niewiele.
    Akcji pozbędą się na pewno ci z Jellow Boson, którzy podkupowali je pod ewentualną umowę i się przeliczyli.
    Nie zmienia to faktu, że wejdzie tu jakaś petarda bo w tej spółce mają maksymalne zaangażowanie.
    Szybko będzie kolejne espi bo duże pieniądze są do pozyskania z Uni i nie można tego przespać.
  • Re: I co teraz? Autor: ~Marko [176.103.75.*]
    Jak to co wejdzie ktoś większy i oni o tym wiedzieli i stąd zbierali powoli akcje ! Boson to jakaś wydmucha była Vabun przejrzał ich dokładnie i słusznie zrobili teraz droga otwarta do Saulle lub Sat revol..........stawiam że już coś mają nie po darmo przejeli tyle akcji .
[x]
COSMA 0,00% 0,42 2026-05-22 12:43:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.