• INFO Autor: ~Piszpanjan [31.60.3.*]
    Przyznaje nie kumam treści tego artykułu z MBankirm dobrze czy źle proszę o wypowiedzi konkretne
  • Re: INFO Autor: ~ghostunio [85.52.231.*]
    Widocznie muszą mieć więcej linii kredytowych,bo jedną wygaszają.
    Czyli albo śpią na kasie (po ostatnich transakcjach zbycia majątku) albo nie wiedzą za bardzo co z kasķą zrobić....
    Dużo obecnie firm śpi na kasie,covid dużo zmienił w postrzeganiu rzeczywistości i dalszych perspektyw dla gospodarki.
    Małe i średnie firmy będą miały coraz trudniej,a korporacje będą łączyły się z państwem opiekuńczym w jeden byt.Korporację państwo.
  • Re: INFO Autor: ~Sheep [78.11.162.*]
    Duszku, weż no nie strasz taką wizją przyszłości!!!
    Bo koszmary będe miała...
  • Re: INFO Autor: ~Ma_r [88.156.136.*]
    Myślę, że to jest ok - zmiana profilu działalności więc następuje zamknięcie linii kredytowej
  • Re: INFO Autor: ~Piszpanjan [31.60.3.*]
    Jaki nowy profil będzie sorki że pytam
    Zamknięcie czy wypowiedzenie? Strata, bez przychodów w 2020. Tyle że kapitały się niby trzymaja. Wygląda na to ze bank nie przedłużył,ale chyba sie z tym liczyli. Tak się składa że akurat w sam punkt te zakłady poszły... Przynajmniej coś pozbierali i może będzie na rozruch.
    Czyli w BMXy idzie i stacje do ładowania?
    A do Tybylców : gdzie oni to będa robić?
  • Re: INFO Autor: ~Hmmm [156.67.107.*]
    A co jeśli Pan Prezes za pieniądze GCN kupi udziały w Futureo?! Za grube miliony.... A w Futureo jest też udziałowcem... Futureo sp z o.o. może kasę przeznaczyć na wynagrodzenie członków zarządu, dywidendy, itp...

Pieniądze znikną...

GCN zniknie...

Groclin już nie ma swoich nieruchomości... Wynajmuje część sprzedanych...

Co wtedy?!

Ja nie mówię, że tak będzie. Ale to jeden ze scenariuszy.

Przykre, że tak pięknie rozwijająca się firma tak się zwija...
    Nie widzę tego. Pan Prezes wg mnie myśli. Nie brnie w jakieś coś niezyskowne. Umie pogodzić się, że czasem nie wychodzi. Jest kasa, jest spółka, zaraz się zbiegną chętni z pomysłami. Ja myślę że pomysł już jest. Pan Prezes musi tylko podjąć dobre decyzje. Mam wrażenie że zacznie się tu gra na skup. By zacząć skup często trzeba sporo wywalić by zarobić i by potem pozbierać. Intuicja mi mówi że leszcze to tu nie siedzą.
[x]
LESS 3,48% 0,24 2026-03-12 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.