• Haha Autor: ~Xxx [79.110.193.*]
    Kiedyś pisałem ten papier jest przeklety
  • Re: Haha Autor: ~Wojtek [77.115.10.*]
    Fakt, pisałeś, zostało mi w pamięci. A może jakieś egzorcyzmy pomogą? Jako dywidendowy jest przyzwoity i jeśli takim pozostanie to w końcu przebije 20 i 30.
  • Re: Haha Autor: ~MAX [37.248.217.*]
    Egzorcysta tu nie pomoże chyba ze ma tłusty portfel, a takich tutaj nie widać
  • Re: Haha Autor: ~Beny70 [85.28.179.*]
    Tak samo było we wrześniu tuż przed wybiciem na 30pln. Myślę że powtórka będzie niebawem.
  • Re: Haha Autor: ~chuda_ryba [5.173.243.*]
    Najlepiej pisać głupoty, jak się nie wie, o co chodzi. Spadki na walorze, który notabene zaczął powoli odbijać po korekcie z ostatnich lokalnych szczytów, zaczęły się 4 marca. Właśnie wtedy gpw ogłosiła rewizję indeksu swig80, do którego pretendowała spółka. Niestesty walor nie tylko nie załapał się na wejście do indeksu, ale i wypadł z listy rezerwowej. Podejrzewam, że przez słabsze obroty w ostatnich miesiącach. Najwidoczniej jakiś inwestor grał pod wejście delko do indeksu swig80 i gdy to się nie ziściło, postanowił pozbyć się akcji. Stąd taki spadek w ostatnich dniach. Pytanie tylko, czy słabe ręce już wystrzelały się z akcji?
  • Re: Haha Autor: ~Xxx [79.110.193.*]
    Pisałem sprzedac i zapomniec
  • Re: Haha Autor: ~axaa [87.207.244.*]
    Dnia 2021-03-19 o godz. 14:46 ~Xxx napisał(a):
    > Pisałem sprzedac i zapomniec

Sprzedałeś?Siedz na dupie i nie...doradzaj.OK?Generalnie . Co cię tutaj trzyma?Czego się tutaj ...pałętasz?
    Z sentymentu. Tez myslalem ze ten papier to okazja zakupowa, ale wyleczylem się po 2 miesiącach. Dno.
  • Re: Haha Autor: ~axaa [87.207.244.*]
    Rozumiem.Papier jest ...trudny ; dla wytrwałych i ...cierpliwych.Ale w spółce nic złego się nie dzieje-ZOBACZYMY, MAMY CZAS!
  • Re: Haha Autor: ~lelek [89.64.52.*]
    O co Wy się spieracie. Spółka przed Covidem kosztowała niewiele. Wyniki w ostatnich latach miała cały czas dobre, ale bez rewelacji (solidna spółka wzrostowa i dywidendowa) i odpowiedni kurs. W czasie Covidu wzrosły obroty bo doszła dezynfekcja, maski, rękawice i inne towary z tym związane. Obroty i zyski się zwiększyły, wskaźniki poszły w górę, ale została niepewność czy jest to trwały trend, czy tylko chwilowy i jaką wypłacą dywidendę. Zupełny brak informacji finansowych po zakończeniu roku wprowadza niepewność, dla przewidywań na następne okresy. Uważam, że przychody i zyski się trochę obniżą bo spadną ceny rękawic, masek i środków dezynfekujących, (konkurencja i zmniejszenie strachu przed zakażeniami, bo ludzie się przyzwyczają do covida). Reasumując spółka jest dobra bo szybko zwiększa kapitalizację bez zadłużania się, ale dla wytrwałych, którzy chcą ochronić kapitał przed inflacją, a nie szybko zarobić i wyskoczyć z dużym zyskiem.
    Pozdrawiam, ja trzymam akcje bo nie jestem pazerny tylko wytrwały. Każdy zrobi jak zechce, to wolny kraj z wyjątkiem spraw aborcyjnych.
  • Re: Haha Autor: ~obserwator [78.11.180.*]
    tak czytam ten mało interesujący wątek i ręce mi opadają po wpisie lelka .no jeszcze tu tylko czerwonej błyskawicy brakuje. żałosne
    Jaki komentarz taki akcjonariat i to widac po kursie, dalej sie męczycie? Ja sie przesiadłem na toye po 6.6, żegnam oby Wam kurs rósł ale póki nuc pozytywnego sie tutaj nie dzieje, wywala ktos wagony po 17.
    Miałem już tu nie zaglądać ale nie mogę się powstrzymać, hahahah
  • Re: Haha Autor: ~Xxx [31.0.56.*]
    Dalej z tym śmieciem sie mrczycie??? Ja na toy juz 30%
  • Re: Haha Autor: rozmarynpl [79.184.18.*]
    Ja na Toyi już od kilku miesięcy, ale tydzień temu wszedłem też w Delko. Spodziewam się dobrego wyniku za 4 kw. I kolejne wzrosty w następnych.
[x]
DELKO -0,92% 6,44 2025-09-26 15:49:46
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.