Nie ubija sie kury znoszącej złote jajka. Zadziałałem przeciwko swojej strategii i dałem sie wyleszczyć na Brasterze. Coś tu jest na rzeczy, kurs sie stabilizuje ~4.3 i to piątek. Wejsc czy nie wejsc wieksza kwotą... co nas czeka w przyszłym tygodniu? Co obstawiacie? :)
Szerokości życzę jeżeli wyjdziesz wcześniej niż to eksploduje.
W każdym razie zabawkę (o ile los dopisze) sfinansuje ci nie Orlen ale ci którzy nie wykażą się refleksem. Gracie w grę o sumie zerowej i tyle samo będzie zwycięzców ilu przegranych.
Tutaj żadne pieniądze do Was z zewnątrz nie przyjdą, a wpływy z Orlenu zostaną rozdzielone pomiędzy wierzycieli wedle kolejności dziobania.
Dnia 2021-03-05 o godz. 17:25 ~AmberGold napisał(a): > Szerokości życzę jeżeli wyjdziesz wcześniej niż to eksploduje. > > W każdym razie zabawkę (o ile los dopisze) sfinansuje ci nie Orlen ale ci którzy nie wykażą się refleksem. Gracie w grę o sumie zerowej i tyle samo będzie zwycięzców ilu przegranych. > > Tutaj żadne pieniądze do Was z zewnątrz nie przyjdą, a wpływy z Orlenu zostaną rozdzielone pomiędzy wierzycieli wedle kolejności dziobania.
Ty nie jesteś w temacie skoro noe wiesz ile Elba ma długów...kasa za Orlen nie zaspokoi nawet w połowie wierzycieli...prawomocny wyrok likwidacji...ostatni gasi światło choć z kursem mogą dziać się cuda by ubrać naiwniaków i w nic nie warte kwity
Dnia 2021-03-05 o godz. 18:59 ~Mm napisał(a): > Nie rozumiem dlaczego ta kwestia jest kompletnie ignorowana na tym forum. Nie wiem kim jest, ale raczej nie przekraczał progu żeby kręcić kółeczka?
dokładnie ======dlaczego jeszcze przekroczył próg 5 % i ma ponad 6 % nawet w okolicach chyba 20 lutego 2021 roku, przecież to było niedawno w sumie niecałe 3 tygodnie temu dokupuje akcji osoba raczej przez nikogo nieznana? a moze to dla kogos dobierane? no przeciez akcji za duzo nie ma w Elbie///////czemu nikt na ten temat się nie wypowiada? jak kolega wspomniał ?
Dnia 2021-03-05 o godz. 19:22 ~AmberGold napisał(a): > Skąd wiesz, że już nie jest nagi?
i twoim zdaniem sama ulica odebrała to po 6.50 zŁ CZY JEST GOŁY CZY NIE TO zobaczymy gdzies do wtorku środy może wczesniej, jak sprzedał a jak nie to nic sie nie dowiemy nawet do końca przyszłego tygodnia proste, tylko że wkrótce kolejne arbitraże zostaną rozstrzygnięte to jest moje zdanie każdy nie uważa po swojemu i sam podejmuje decyzje
Jeszcze miesiąc A to szmat czasu na bujancemozna odrobić strate zarobić też ale pampersa trzeba mieć pod ręką bo będzie potrzebny myślę że audi poczeka ale może kupię chociaż znaczek
Chyba za długo na giełdzie nie jesteście? Owy akcjonariusz ma 4,99% akcji - dokupuje za grosze i przekracza próg...a czysto hopoterycznie jeśli reszta ekipy ma tez po 4,99% ( i około 80% akcji skupione w przedziale 0,60-1,00? Wywalają leszczom po 4-5 zeta a główny zostaje z nic nie wartym kwitem...są stratni czy zarobili? Tak się często leszczy robi w trąbę...oczywiście przy okazji ogrom wpisów na forach się produkuje ze ktoś cis wie...ale noe mnie oceniać
Dnia 2021-03-05 o godz. 17:15 ~Robaczek napisał(a): > Dałeś się czy miałaś pampersa ja dodatkowo tampona między zęby i dokupilem teraz luz już zero czekam na moje audi
jak leciało do dołu wyłaczyłem laptopa jak wróciło do 4.20 wróciłem żeby poobserwować, nie oddam szybko