• Może pobawimy sie w obstawianie ? Autor: ~LOLEK [185.25.121.*]
    Witam.

Jak koledzy i koleżanki myślą , jak będzie zachowywał się kurs akcji w najbliższych miesiącach ?

Ja obstawiam że może jeszcze w marcu przeskoczymy na 0,40 - 0,50 na dobry początek.

pozdrawiam
  • Re: Może pobawimy sie w obstawianie ? Autor: ~maro66 [91.241.41.*]
    Jeśli poparte było by to przyzwoitym obrotem, to może z tej mąki będzie chleb.
    Bo zrobienie tu 50 gr, , to wydatek 10-15K, niestety działa to w dwie strony i 5 groszy to też 10-20K akcji.
  • Re: Może pobawimy sie w obstawianie ? Autor: ~LOLEK [185.25.121.*]
    Dnia 2021-03-06 o godz. 10:19 ~maro66 napisał(a):
    > Jeśli poparte było by to przyzwoitym obrotem, to może z tej mąki będzie chleb.
    > Bo zrobienie tu 50 gr, , to wydatek 10-15K, niestety działa to w dwie strony i 5 groszy to też 10-20K akcji.

Witam.

Nie chodzi mi tutaj o zrobienie 0,50 tylko o stabilizacje kursu na poziomie 0,50 na jakiś czas, obroty będą wzrastać wraz z wzrostem kursu :-)

Tak to widzę i mam nadzieję że się spełni wizja :-)

pozdrawiam
  • Re: Może pobawimy sie w obstawianie ? Autor: ~Marek_Aureliusz [77.255.161.*]
    to jak wróżenie z fusów, ale przyjmijmy 77gr :)
  • Re: Może pobawimy sie w obstawianie ? Autor: ~roman [78.11.171.*]
    na chwile obecna 20-30 gr sredni /długi termin chyba ze wróci zbieracz z stycznia i pozbierba wszystko do 40 gr jak to zrobił do 30 gr to pogadamy
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [219.100.37.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re Autor: ~Marek_Aureliusz [188.147.50.*]
    Zastanawia mnie jedna rzecz: skoro ta spółka jest tak dobra jak wielu z nas sądzi to czemu żaden insider nie powieksza stanu posiadania ani nie poleca akcji innym? skąd wiem że nie poleca ano stąd, ze obrót akcjami tej spółki jest prawie zerowy.
  • Re: Re Autor: ~AJ [89.64.79.*]
    Ta spółka to śmieć który historycznie wyd ymał akcjonariuszy. Jeden z głównycb Ilski to przestępca. Wszyscy liczymy że wyjdą na prostą i uda się zejść z haków... Kto wie może da zarobić kilka %? Nie ma co się nakręcać ani w jedną ani w drugą stronę... Lotos i Moya to znać że obrali dobry kierunek. Giełda dyskontuje przyszłość, często z opóźnieniem...
  • Re: Re Autor: ~LOLEK [185.25.121.*]
    Dnia 2021-03-17 o godz. 08:54 ~AJ napisał(a):
    > Ta spółka to śmieć który historycznie wyd ymał akcjonariuszy. Jeden z głównycb Ilski to przestępca. Wszyscy liczymy że wyjdą na prostą i uda się zejść z haków... Kto wie może da zarobić kilka %? Nie ma co się nakręcać ani w jedną ani w drugą stronę... Lotos i Moya to znać że obrali dobry kierunek. Giełda dyskontuje przyszłość, często z opóźnieniem...

Ty jesteś AJ "prawdziwy" z forum czy klon ?

Bo najpierw piszesz że pasowało by przeprosić spółkę za wcześniejszą krytykę a dzisiaj piszesz że spółka to śmieć :-)

pozdrawiam serdecznie
  • Re: Re Autor: ~AJ [89.64.79.*]
    Tak to ja. Widzisz po ip.
    Tak wypadało mi przeprosić za brzydkie maile, więc przeprosiłem.

Mają szansę na rozwój.
    Na dzisiejszy,teraźniejszy jest śmieciowa sycena i obrót. Brak zainteresowania kogokolwiek...

Nie oczekuj że będę pisał o spółce albo dobrze albo wcale.
    Dnia 2021-03-17 o godz. 10:17 ~AJ napisał(a):
    > Tak to ja. Widzisz po ip.
    > > Tak wypadało mi przeprosić za brzydkie maile, więc przeprosiłem.
    > >
    > > Mają szansę na rozwój.
    > > Na dzisiejszy,teraźniejszy jest śmieciowa sycena i obrót. Brak zainteresowania kogokolwiek...
    > >
    > > Nie oczekuj że będę pisał o spółce albo dobrze albo wcale.

IP to są różne pod nickiem AJ, chyba 3 różne
    Masz rację że śmieciowa wycena ( to nie znaczy że spółka śmieć )
    ABSOLUTNIE nie oczekuję żebyś pisał o spółce tylko dobrze, każdy ma prawo pisać co uważa.

Pytanie stąd bo widziałem mocno rozbieżne opinie,
    cytuję " Nie sądziłem że to napisze, to czas na zakupy akcji AER/H, jak rynek zacznie się interesować spółką będzie zdecydowanie zbyt późno..."
    a dzisiaj ,
    cytuję " Ta spółka to śmieć który historycznie wyd ymał akcjonariuszy. Jeden z głównycb Ilski to przestępca. Wszyscy liczymy że wyjdą na prostą i uda się zejść z haków... Kto wie może da zarobić kilka %"

pozdrawiam
  • Re: Re Autor: funky_pike [89.64.79.*]
    Pis.
    Czekajmy na zyski oraz dywidendę :)
    Ew. Atak spekuły...

AJ
  • Re: Re Autor: ~Jzg [5.173.128.*]
    Chyba jednak piach
    Dnia 2021-03-23 o godz. 07:13 ~Jzg napisał(a):
    > Chyba jednak piach

Witam,

Na jakiej podstawie tak sądzisz ?

Na moje oko ktoś się bawi w " rysowanie wykresu "

pozdrawiam
    Chociażby dlatego, że jak rośnie to przy kilku akcjach, a jak spada to przy kilku tysiącach
    Odnośnie rysowania wykresu.....

Wykres na NC?, przecież tu nie działają żadne wykresy
    Dnia 2021-03-23 o godz. 14:04 ~Jzg napisał(a):
    > Odnośnie rysowania wykresu.....
    > >
    > > Wykres na NC?, przecież tu nie działają żadne wykresy

Napisałem ktoś się bawi w " rysowanie wykresu " z naciskiem na BAWI
  • Re: Re Autor: ~ktoś [164.127.213.*]
    Kidy wracamy na ciągłe?
[x]