Jeśli poparte było by to przyzwoitym obrotem, to może z tej mąki będzie chleb. Bo zrobienie tu 50 gr, , to wydatek 10-15K, niestety działa to w dwie strony i 5 groszy to też 10-20K akcji.
Dnia 2021-03-06 o godz. 10:19 ~maro66 napisał(a): > Jeśli poparte było by to przyzwoitym obrotem, to może z tej mąki będzie chleb. > Bo zrobienie tu 50 gr, , to wydatek 10-15K, niestety działa to w dwie strony i 5 groszy to też 10-20K akcji.
Witam.
Nie chodzi mi tutaj o zrobienie 0,50 tylko o stabilizacje kursu na poziomie 0,50 na jakiś czas, obroty będą wzrastać wraz z wzrostem kursu :-)
Tak to widzę i mam nadzieję że się spełni wizja :-)
Zastanawia mnie jedna rzecz: skoro ta spółka jest tak dobra jak wielu z nas sądzi to czemu żaden insider nie powieksza stanu posiadania ani nie poleca akcji innym? skąd wiem że nie poleca ano stąd, ze obrót akcjami tej spółki jest prawie zerowy.
Ta spółka to śmieć który historycznie wyd ymał akcjonariuszy. Jeden z głównycb Ilski to przestępca. Wszyscy liczymy że wyjdą na prostą i uda się zejść z haków... Kto wie może da zarobić kilka %? Nie ma co się nakręcać ani w jedną ani w drugą stronę... Lotos i Moya to znać że obrali dobry kierunek. Giełda dyskontuje przyszłość, często z opóźnieniem...
Dnia 2021-03-17 o godz. 08:54 ~AJ napisał(a): > Ta spółka to śmieć który historycznie wyd ymał akcjonariuszy. Jeden z głównycb Ilski to przestępca. Wszyscy liczymy że wyjdą na prostą i uda się zejść z haków... Kto wie może da zarobić kilka %? Nie ma co się nakręcać ani w jedną ani w drugą stronę... Lotos i Moya to znać że obrali dobry kierunek. Giełda dyskontuje przyszłość, często z opóźnieniem...
Ty jesteś AJ "prawdziwy" z forum czy klon ?
Bo najpierw piszesz że pasowało by przeprosić spółkę za wcześniejszą krytykę a dzisiaj piszesz że spółka to śmieć :-)
Dnia 2021-03-17 o godz. 10:17 ~AJ napisał(a): > Tak to ja. Widzisz po ip. > > Tak wypadało mi przeprosić za brzydkie maile, więc przeprosiłem. > > > > Mają szansę na rozwój. > > Na dzisiejszy,teraźniejszy jest śmieciowa sycena i obrót. Brak zainteresowania kogokolwiek... > > > > Nie oczekuj że będę pisał o spółce albo dobrze albo wcale.
IP to są różne pod nickiem AJ, chyba 3 różne Masz rację że śmieciowa wycena ( to nie znaczy że spółka śmieć ) ABSOLUTNIE nie oczekuję żebyś pisał o spółce tylko dobrze, każdy ma prawo pisać co uważa.
Pytanie stąd bo widziałem mocno rozbieżne opinie, cytuję " Nie sądziłem że to napisze, to czas na zakupy akcji AER/H, jak rynek zacznie się interesować spółką będzie zdecydowanie zbyt późno..." a dzisiaj , cytuję " Ta spółka to śmieć który historycznie wyd ymał akcjonariuszy. Jeden z głównycb Ilski to przestępca. Wszyscy liczymy że wyjdą na prostą i uda się zejść z haków... Kto wie może da zarobić kilka %"