sorry ale tu jest jakiś jedyny maniak ---tylko sylwia i sylwia i sylwia to maniak tego forum wszystkie wpisy sylwia----to chore nic merytorycznego--ten sam maniak pisze o 1 zł -------to nie normalne---
ok ale kórw.......... co za upierdliwy gość ma 99 procent tego forum i sylwia i sylwia i sylwia i sylwia i sylwia i i sylwia i i sylwia i sylwia i sylwia i sylwia i sylwia i sylwia i i sylwia i sylwia i i sylwia i sylwia i sylwia to świr maniak i chory gość zawzięty i mocno upierdliwy
odpowiedział maniak sylwi człeku lecz sie chory jesteś z nienawiści ile jeszczcze ników i wpisów wymyślisz.................wiele pamiętaj jestem lepszy od ciebie choć mam w dupi........ tą spółkę ale oberwuje osoby które są upośledzonymi psychicznie i staram się pomóc
sylwia to taka ktora zawsze sprzedaje po pkc i blokuje spolke jej motto zablokowac po 1 gr przez pare lat to moze ona tak spac1 zablokowala haha zobaczcie jakich inwestorow ma spac1 jakis amerykanin i co zawieszona na 2 gr .a scalenie bylo na 3,5 zl znawczyni scalen pozniej moze sobie kupi waciki za spolke
Dnia 2021-03-05 o godz. 16:48 sylwia69 napisał(a): > No dobrze, ale co chciałbyś wiedzieć? ;-) > > Jak nisko zjedzie w ciągu roku? Bardzo bym chciała, ale nie mogę Ci powiedzieć... :*
nadal nei moge wiele powiedziec al emoge ty;le ze .... to jeszcze nie koniec :D