• RAPORT 2020 Autor: sniezix [176.221.120.*]
    do raportu za 2020 zostały dwa tygodnie, co obstawiacie? pompka jeszcze przed raportem czy tuż po jak ostatnio? a może brak pompki i dalej boczniak?

jaki obstawiacie raport? ja typuję powtórkę z poprzedniego czyli stały, ładny, organiczny wzrost ale bez tzw. "wyszczału", niemniej próg wyzbywania papieru mam wysoki jak na to jak rynek go wycenia
  • Re: RAPORT 2020 Autor: ~johnymnemonic [46.134.140.*]
    Boczniak. Tu wszystko jest w cenie
  • Re: RAPORT 2020 Autor: ~Sferanetowiec [176.221.120.*]
    moim zdaniem nie, bliźniaczy branżowo telgam ma wskaźniki kilkukrotnie wyższe, teraz skoczą aktywa, a przychody w teorii powinny wzrastać z każdym kwartałem. ale spółka zdecydowanie z tych nudnych, niezauważonych więc w sumie boczniaka wykluczyć się nie da
  • Re: RAPORT 2020 Autor: ~johnymnemonic [46.134.168.*]
    Obywatelu sniezix czy też Sferanetowiec, jak bedziecie tak nieudolnie naganiac zmieniajac nicki to sie Wam nikt nie nabierze.
  • Re: RAPORT 2020 Autor: ~Sferanetowiec [176.221.120.*]
    nie naganiam nieudolnie po prostu raz mnie loguje a raz nie, nie wiem czemu bankier okresowo mnie automatycznie wylogowuje, nie pamięta sesji. jak jestem niezalogowany to z lenistwa po prostu wybieram jakiś ostatni login z listy i tyle. bez przesady z tym doszukiwaniem się nieudolnego naganiania, jakbym chciał udawać że jestem wieloma osobami to bym napisał chociażby z telefonu, także gratuluję odkrycia sferanetowiec = zalogowany sniezix = czasem wybieram sobie też login niezalogowany "śżć", przejrzałeś mnie :D
    jeszcze żebym jakiś nagan pisał w postach, a ja raczej do tematu podchodzę na chłodno. spółka moim zdaniem nie jest właściwie wyceniona przez rynek, podtrzymuję to niezależnie od tego z jakiego loginu akurat mi się napisało. pozdr.
  • Re: RAPORT 2020 Autor: ~Gaguxx [37.8.231.*]
    Co nie zmienia faktu, ze jest ogromna szansa na zwycięstwo w kategorii najnudniejsza spółka NC - ever...
  • Re: RAPORT 2020 Autor: sniezix [176.221.120.*]
    jakby spółka cokolwiek komunikowała może byłoby żywiej, a tak głucho, cicho i wieczny boczniak. zostało 10 dni do raportu, może będzie jakieś granie pod raport albo jakaś reakcja po samej publikacji
  • Re: RAPORT 2020 Autor: ~Gaguxx [188.146.128.*]
    Tu nigdy nie było grane pod raport - z jednym wyjątkiem, ale podpial bym to pod covidowa spekule
    Obrót, aż strach patrzeć. Chciałem trochę dobrać ale z tym ruchem to podniosę cenę za wysoko
  • Re: RAPORT 2020 Autor: ~42562558 [5.173.177.*]
    jak rosnie to musie dziac dobrze ,przece ludzie sie na tym znają
    Hej inwestory, przypominam żeby nie wywalać sferanetu pod podbitki przed albo po raporcie (o ile takowe będą, sprawa wątpliwa), a raczej dopiero po podniesieniu kapitału jak gawiedź się zorientuje, że spółka ma jedno z najniższych C/WK na całej GPW (nie licząc rzecz jasna spółek typu fundy, dla których ten parametr nie ma zastosowania). Jeśli C/WK by miało pozostać na stałym poziomie papier powinien chodzić i po 5 zł, raczej na pewno tyle nie osiągnie, ale myślę, że przy zdrowej reakcji rynku będzie tu można swoje zainkasować.
    Liczę na 3 zlocisze. Będzie 400% - tyle mi wystarczy
  • Re: RAPORT 2020 Autor: ~Roman [31.179.240.*]
    I co zadowoleni? Jakieś cyfry pokazali, chyba nawet niezłe. Ale to sferanet, więc kiszenie trwa w najlepsze ;)
    raport zgodnie z oczekiwaniami, ja zadowolony, w sumie mniej więcej tego się spodziewałem, kiszonka na kursie w sumie też bez zaskoczenia. ja to trzymam longterm lub do pierwszej solidnej nagonki na jakiejś grupce (klasycznego pump&dumpu jakich wiele na NC), kto będzie trzymał ten swoje zarobi bo spółka r/r od 5 lat tylko w górę, trend rozwojowy widać jednoznacznie, ale zarobek nie w krótkim terminie jak widać po reakcji kursu, a szkoda :(
[x]
SFERANET -2,86% 4,42 2023-07-07 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.