do raportu za 2020 zostały dwa tygodnie, co obstawiacie? pompka jeszcze przed raportem czy tuż po jak ostatnio? a może brak pompki i dalej boczniak?
jaki obstawiacie raport? ja typuję powtórkę z poprzedniego czyli stały, ładny, organiczny wzrost ale bez tzw. "wyszczału", niemniej próg wyzbywania papieru mam wysoki jak na to jak rynek go wycenia
moim zdaniem nie, bliźniaczy branżowo telgam ma wskaźniki kilkukrotnie wyższe, teraz skoczą aktywa, a przychody w teorii powinny wzrastać z każdym kwartałem. ale spółka zdecydowanie z tych nudnych, niezauważonych więc w sumie boczniaka wykluczyć się nie da
nie naganiam nieudolnie po prostu raz mnie loguje a raz nie, nie wiem czemu bankier okresowo mnie automatycznie wylogowuje, nie pamięta sesji. jak jestem niezalogowany to z lenistwa po prostu wybieram jakiś ostatni login z listy i tyle. bez przesady z tym doszukiwaniem się nieudolnego naganiania, jakbym chciał udawać że jestem wieloma osobami to bym napisał chociażby z telefonu, także gratuluję odkrycia sferanetowiec = zalogowany sniezix = czasem wybieram sobie też login niezalogowany "śżć", przejrzałeś mnie :D jeszcze żebym jakiś nagan pisał w postach, a ja raczej do tematu podchodzę na chłodno. spółka moim zdaniem nie jest właściwie wyceniona przez rynek, podtrzymuję to niezależnie od tego z jakiego loginu akurat mi się napisało. pozdr.
jakby spółka cokolwiek komunikowała może byłoby żywiej, a tak głucho, cicho i wieczny boczniak. zostało 10 dni do raportu, może będzie jakieś granie pod raport albo jakaś reakcja po samej publikacji
Hej inwestory, przypominam żeby nie wywalać sferanetu pod podbitki przed albo po raporcie (o ile takowe będą, sprawa wątpliwa), a raczej dopiero po podniesieniu kapitału jak gawiedź się zorientuje, że spółka ma jedno z najniższych C/WK na całej GPW (nie licząc rzecz jasna spółek typu fundy, dla których ten parametr nie ma zastosowania). Jeśli C/WK by miało pozostać na stałym poziomie papier powinien chodzić i po 5 zł, raczej na pewno tyle nie osiągnie, ale myślę, że przy zdrowej reakcji rynku będzie tu można swoje zainkasować.
raport zgodnie z oczekiwaniami, ja zadowolony, w sumie mniej więcej tego się spodziewałem, kiszonka na kursie w sumie też bez zaskoczenia. ja to trzymam longterm lub do pierwszej solidnej nagonki na jakiejś grupce (klasycznego pump&dumpu jakich wiele na NC), kto będzie trzymał ten swoje zarobi bo spółka r/r od 5 lat tylko w górę, trend rozwojowy widać jednoznacznie, ale zarobek nie w krótkim terminie jak widać po reakcji kursu, a szkoda :(