Chyba przetrenowali. Wygląda mi na to Że z Mabionem to jak z OnkoArendi bedzie. Kto się Miami nachapac to się już nachapal.Jeszcze pewnie ze dwa razy stygnie i bedzie czekanie na info w dołku... Ktoś coś ugrał dużego, czy widzicie?
Ale ursus w czym odjechał?żadnej informacji nie ma ,pod co te zbieranie bo.nie wiem sam a obserwuje ursus .moim zdaniem za szybko bedzie zwala jeszcze do 1 zł. Bo te wybicie to z dupy bez żadnego info .serinus przynajmniej awansował do swig80.a co w groclinie cos zaczyna się psuć bo co dzień to niżej czy sie pozbywać bo i obroty spadły. Jak myślicie
Na Ursus to wcale nie jest tak daleko.. Na Zesłańców w prawo ( ode mnie) i już na miejscu. A gdzie mieszkasz, to Cię pokieruje? :). A serio: to doskonała inwestycja. Maja elektryczno- wodorowy pojazd ( ciągnik? ) robić. Kureansko- Polski I OZE i motoryzacja i USA prawie. No Korea to przecież potęga w tej dziedzinie. A statkami takich maleństw to się nie opłaca. Każdy Polak działkowiec,ogrodnik,budowlany ( i Ukrainiec też) na pewno będzie taki chciał mieć. A na Zachodzie to juzt jak świeże bułeczki takie będą schodzić bo u nich już normy wyśrubowane... Super start dla wielbicieli białych ciężarówek.:) Te rowery tutaj to takie babskie są... No i jak mówisz obrót spada. :)
Sheep wszyscy płyniemy jednym statkiem...
Idzie ochłodzenie od Janków.Z kichnięcia tam kaszel tutaj?U nas ostatnio rosły już tylko bakruty(Ursus,Elba,Sfinks lub nierentowne Braster,Mabion).Wygląda tak jak zawsze,na ostatnią fazę??podrygi ostrygi przed głębszą korektą...
Zawsze jakieś spółki będą rosły,trzeba pilnować,większość poleci.