• Jak obserwuje ten kurs ELKOP to..... Autor: yarkq [77.252.44.*]
    ....kupiłem akcje z myślą dłuższej inwestycji ale jak zacząłem czytać nt. "Pana Filantropa" i jego "trąbek" (czyt. spółek) to ręce opadają. Ten kurs jest tak samo warty jak ta jego trąbka ://////
    Szkoda gadać. Spekulacja na spekulacji..... na papierze wszystko ok a spekulacje jak na CD Projekcie.
    Odbieranie akcji ulicy i sterowanie kursem przy transakcjach robionych jedną akcją :////////
    Sądziłem że zainwestuje bo wszystkie dane które przeanalizowałem wskazywały że to bardzo dobry walor, niestety ze spekulantami nie mamy szans.

Wierzę w karmę i wiem że prędzej czy później to się na nich zemści w ten lub inny sposób.

Na chwilę obecną pasuje tutaj jedno z marketingowych "przykazań":
    "Jeden zadowolony klient powie o tym średnio pięciu innym potencjalnym klientom, jeden niezadowolony klient rozgłosi o tym 10-12 innym osobom, pozyskanie jednego klienta zazwyczaj kosztuje 4-5 razy więcej, niż jego utrzymanie"

Niestety jak już ktoś wcześniej powiedział jak tylko usłyszę że któryś ze znajomych będzie chciał wejść w akcje którejś z "Filantropa" spółek to będę odradzał.

Sam Pan jest sobie winny jak nie dba Pan o akcjonariuszy i pozwala na takie spekuły na kursie.

Nie Pozdrawiam.

• Re: Jak obserwuje ten kurs ELKOP to..... Autor: ~Hehe [89.64.80.*]
    Zawsze sie znajdzie nowy narybek do wyleszczenia czy mozna miec o to do szulera pretensje ze naiwni chodza po tym padole
  • Ty wymagasz od Patrowicza żeby pinował kursu? mądry ty jesteś? Autor: ~Czarodziej [185.174.159.*]
    naprawdę jego obwiniasz o kurs? serio?

on tylko skupował akcje -kilka milionów ,za sprzedających nikt nie bierze odpowiedziałnosci
    spadaj i nie pozdrawiam
    tu przyjdą tysiące mądrych ludzi
  • Re: Ty wymagasz od Patrowicza żeby pinował kursu? mądry ty jesteś? Autor: ~Spotrzegawczy [89.64.211.*]
    A nie widzisz współpracy "kupujacych" ze "sprzedajacymi"? 1 oferta vs 1 oferta. Co jeżeli jest przepływ miedzy Filantropowymi "podmiotami"?
  • Re: Ty wymagasz od Patrowicza żeby pinował kursu? mądry ty jesteś? Autor: ~Axel [94.254.144.*]
    Gadu, gadu a papier mocny jest jak nigdy
  • Re: Jak obserwuje ten kurs ELKOP to..... Autor: ~śmiećpatrowicz [37.225.0.*]
    Poczytaj o fly.pl
  • Re: Jak obserwuje ten kurs ELKOP to..... Autor: ~Wuwa [188.47.94.*]
    Mam jeszcze ten papier z czasów fly.pl normalnie jak relikwia.
  • Re: Jak obserwuje ten kurs ELKOP to..... Autor: ~JohnDeere [86.63.111.*]
    Dnia 2021-03-04 o godz. 16:57 yarkq napisał(a):
    > ....kupiłem akcje z myślą dłuższej inwestycji ale jak zacząłem czytać nt. "Pana Filantropa" i jego "trąbek" (czyt. spółek) to ręce opadają. Ten kurs jest tak samo warty jak ta jego trąbka ://////
    > Szkoda gadać. Spekulacja na spekulacji..... na papierze wszystko ok a spekulacje jak na CD Projekcie.
    > Odbieranie akcji ulicy i sterowanie kursem przy transakcjach robionych jedną akcją :////////
    > Sądziłem że zainwestuje bo wszystkie dane które przeanalizowałem wskazywały że to bardzo dobry walor, niestety ze spekulantami nie mamy szans.
    >
    > Wierzę w karmę i wiem że prędzej czy później to się na nich zemści w ten lub inny sposób.
    >
    > Na chwilę obecną pasuje tutaj jedno z marketingowych "przykazań":
    > "Jeden zadowolony klient powie o tym średnio pięciu innym potencjalnym klientom, jeden niezadowolony klient rozgłosi o tym 10-12 innym osobom, pozyskanie jednego klienta zazwyczaj kosztuje 4-5 razy więcej, niż jego utrzymanie"
    >
    > Niestety jak już ktoś wcześniej powiedział jak tylko usłyszę że któryś ze znajomych będzie chciał wejść w akcje którejś z "Filantropa" spółek to będę odradzał.
    >
    > Sam Pan jest sobie winny jak nie dba Pan o akcjonariuszy i pozwala na takie spekuły na kursie.
    >
    > Nie Pozdrawiam.
    >

może cię to oduczy czytać wybiórczą
  • Re: Jak obserwuje ten kurs ELKOP to..... Autor: ~Hillela [94.101.22.*]
    Mamy na GPW dość kasy żeby zacząć rosnąć przybywa ciąż nowych rachonków nowych jedziemy
  • Re: Jak obserwuje ten kurs ELKOP to..... Autor: ~123 [83.20.46.*]
    Ciąż przybywa a aborcji nie.
  • Jak obserwuje ten kurs ELKOP to..... Autor: ~Lucek [95.0.181.*]
    A ja dobieram
  • Re: Jak obserwuje ten kurs ELKOP to..... Autor: ~Hillela [94.101.17.*]
    czasu mało
[x]
ELKOP 2,28% 1,79 2025-12-23 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać