• zabawa trwa Autor: ~fff [78.28.33.*]
    robienie drobnicy trwa w najlepsze dziś kolejna odsłona: w tej chwili odnotowano aż 206 transakcji przy wolumenie zaledwie 59515 akcji! to mniej niż 300 akcji na transakcję, nawet mniej niż 290 akcji na transakcję

przez pół sesji brak tlenu w respiratorze, potem tradycyjna nagła podbitka (i czekanie na naiwnych do nakarmienia?)

ale chyba znów zabawa będzie przed fixem i w dogrywce...
  • Re: zabawa trwa Autor: ~STNR [83.30.192.*]
    skoro to takie jasne i proste to korzystaj. Jak inaczej wyjść z tej inwestycji bez straty jak tylko uśrednianiem z zysków na innych walorach... to potem trzeba skupować po te kilka tys... ja innego wyjścia nie mam. podejrzewam że tak ma większość. Łatwo popełnić błędy a potem niestety trudno je naprawić.
  • Re: zabawa trwa Autor: ~fff [78.28.33.*]
    problem w tym, ze tu nic nie jest jasne i proste, ale zgadzam się z tobą, ze odrabianie strat tutaj można dokonywać chyba tylko korzystnymi transakcjami na innych walorach

jednak uśrednianie tutaj teraz - taką strategię uważam na tym walorze za chybioną i więcej niż ryzykowną, a przekonali się się otym ci, co uśredniali tu od 9 zeta w dół...

No i sam do końca nie rozumiem, jak taki mocny holding (GKB) można było tak spuścić i giełdowo zmarnować (hutmen, alchemia, impexmetal). Czekam, jak i kiedy ta bajka z borkiem skończy się na gpw

Ja tu obecnie nie widzę szans i nadziei (chyba ze nagle pojawi się jakiś nowy mocny inwestor lub kupiec, który nie dokona delistingu), ale sporo zagrożeń, o których tu wielokrotnie pisano, a ostatni komunikat zarządu jest już w ogóle czymś niebywałym

i jeszcze jedno - sam chyba widzisz, jakie ostatnio są słabe wolumeny i beznadziejna płynność - łatwo jest podbić kurs kilkoma akcjami za grosze, ale co potem? jak potem na tym podbitym kursie wywalić kilkanaście czy choćby kilka tysiecy akcji?
  • Re: zabawa trwa Autor: ~bguog [195.38.12.*]
    na gorszych śmieciach była wieksza gra robiona
    to prawda, ale tu w tle jest buy back prowadzony (pośrednio lub bezpośrednio) przez tych, co mają już 2/3 wszystkich akcji i nie wiadomo, co zamierzają (sprzedaż? delisting? cos innego?) po skupie reszty akcji
    jak już tak dmuchają w balonik,, to powinni dziś podbić do przynajmniej 3,21

http://at.biznesradar.pl/c6c3a12cfc00a48f2856b857810e4e22.png
    a jednak nie podbili pod 3,21...
    znów podbili, przemielili, zwabili, nakarmili....

zabawa trwa
  • Re: zabawa trwa Autor: ~Jasiu [31.0.48.*]
    Zabawa się skończyła, jak sprzedali Konin.
    Dnia 2021-03-08 o godz. 00:15 ~Jasiu napisał(a):
    > Zabawa się skończyła, jak sprzedali Konin.

raczej wtedy skończyły się ostatnie nadzieje, że będzie lepiej...
    https://gragieldowa.pl/spolka_arkusz_zl/spolka/BRS
  • Re: zabawa trwa Autor: ~Fffaja [89.151.34.*]
    Może tak czas dla rodziny ? Daj sobie spokój
    Nie marudź i nie udawaj troskliwego, mnie twoja rodzina nie interesuje, a twoją troskę o moją - chyba wiesz, gdzie mam.

Masz problem ze mną czy borkiem?
    Jak ze mną - ignoruj moje wpisy. Proste.
    A jak z borkiem - to twój problem i twojej rodziny.
[x]
BORYSZEW 0,00% 5,98 2025-11-07 17:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.