A ty slaby investor gdzie kupiles moje za 0.70 i placzesz ale zle nie zycze tak wiec investycja w gielde przed emerytura to w twoim wydaniu nietrafiona
Jesteś marną pchłą i gnidą. Brzydzę się takimi co manipulują fałszywymi informacjami i wprowadzają w błąd byleby tylko zarobić i oszukać innych. Żal mi ciebie. Nie wróże ci dobrej przyszłości. Takich ludzi prędzej czy później coś dopadnie. Pamiętaj karma wraca.
No wlasnie byle tobie ta karma nie wrocila skoro tak zle zyczysz no ale rozumie twoje nerwy bo sie sam ubrales a teraz ci cos kmiocie napisze to ty sam naganiasz piszac ze tu beda zlote gory skoro twierdzisz ze beda to bierz kredyt zastaw swoja bude i badz milionerem pojecia brak a udziela sie jakby byl krezusem gieldowym
A niech się denerwuje Janusz. Typowy giełdowy Janusz co to lubi się przechwalać bo niby po 70 sprzedał. Za chwilę jak kurs urośnie to napisze że kupił 200k po 41.Typowe Janusze z pustymi kieszeniami
Dnia 2021-03-05 o godz. 15:16 ~sim napisał(a): > A wy razem w domku i tak sie pocieszacie typowe wpisy ubranych spokojnie napisze jak zaczne kupowac zeby jeszcze bardziej was w ku..r..wic
Pudło, Janusz :))
W innym wątku pisałeś, że już jesteś zapakowany. Czyli jesteś jednym z tych, co sfrajerzyli i nie sprzedali :))
Pokaz kiedy o tym pisalem wiekszy pakiet sprzedalem a czy znow zbieram to po co mam o tym pisac jak dla mnie jeszcze zjedzie bo jak patrze na taki akcjonariat jak ty to musi spasc
przeniesienie siedziby na Powiśle no i zmiana statusu gdzie doszły dwa nowe PKD: "Przedmiotem działalności Spółki jest: 1. „Działalność firm centralnych (head offices) i holdingów, z wyłączeniem holdingów finansowych PKD 70.10.Z; 2. Działalność holdingów finansowych PKD 64.20.Z;"
wnioski proszę wyciągnąć samemu :)
Dlaczego BANKIER podaję a spólka ukrywa????
Chcesz więcej zebrac po taności .............. dziecinada