Co może planować tego nie wie nikt (pewnie poza nim). Musisz zdecydować sam. Fakty jakie znam ja (plusy i minusy): - spółka poza sprzedawaniem działek deweloperom nic innego nie robi, - fundusze najprawdopodobniej pouciekały po 1 zł z hakiem, jakiś powód tego był, +- prezes obiecał, że do 2022 sprzeda dużą część Siewierza i wypłaci pieniądze akcjonariuszom. Ale nie wiem czy to jest plus czy minus bo on wiele już obiecywał, + spółka wskaźnikowo tania, + w tym roku w rocznym za 2020 mają przeszacować Siewierz (to będzie w kwietniu), + ogólnie szansa zysku większa niż straty ale trzeba liczyć się z zamrożeniem kasy na dłuuuugo. I jak to mówią amerykanie the choice is yours.
Ja wiem co zrobi prezes ... to co do tej pory... jakieś regaty lub wyścig kolarski, od czasu do czasu coś sprzeda by było na pensję jego i rodziny .... czyli nic dla akcjonariuszy :((
Ależ on nic nie musi robić, po tym co już zrobił nikt się nim nie interesuje, nie jest nam do niczego potrzebny, a akcje Alty będą żyły własnym życiem;)