• Dziś bujanie - a jak jutro? Autor: ~PG [85.222.73.*]
    Dzisiaj wybujali kursem pięknie. Wystraszyli, poleciały SL, a oni sobie po 4 z groszami kupili. Teraz pytanie co dalej? Jutro w górę?
  • Re: Dziś bujanie - a jak jutro? Autor: ~Maryla [82.102.27.*]
    Bujać będą do wykluczenia spółki z obrotu tj do 08.04 br Wszystkich akcji jest 4 750 000 szt, dzisiejszy wolumen 3 000 000 :)))
  • Re: Dziś bujanie - a jak jutro? Autor: ~PG [188.146.37.*]
    Tak, ale zobacz że po takim bujaniu i straszeniu kurs wrócił na wczorajszy poziom. Co to znaczy? Że dużo słabych wypadło, a ktoś to kupił.
  • Re: Dziś bujanie - a jak jutro? Autor: ~Spokojnie [5.173.0.*]
    Jeszcze trochę i tu powinno być 10zl. Bardzo silny akcjonariat. Część nie dało sobie odebrać akcji mimo kilkukrotnych prób i prowokacji. Stalowe nerwy i na chlodno :)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.64.57.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Dziś bujanie - a jak jutro? Autor: ~PG [85.222.73.*]
    Dnia 2021-03-03 o godz. 21:53 ~Spokojnie napisał(a):
    > Jeszcze trochę i tu powinno być 10zl. Bardzo silny akcjonariat. Część nie dało sobie odebrać akcji mimo kilkukrotnych prób i prowokacji. Stalowe nerwy i na chlodno :)

Ja niestety nie jestem w tym silnym akcjonariacie. Instynkt samozachowawczy mi nie pozwala, a trochę żałuję.
    Zastanawia mnie najbardziej jedna rzecz.
    Generalnie spółka jest w upadłości, co każe myśleć że to może być spekulacja, jest jednak ale.
    Przy spółkach spekulacyjnych latają po forach ludziki i naganiają obiecując różne cuda, a tutaj tego nie ma.
    Więc wychodzi na to, że albo jest to jakiś gruby temat, albo spekuła weszła na nowy level i pracuje jeszcze lepiej.
    Dzisiejszy spadek (nazwijmy wzrost 1,7% spadkiem), na pewno nie był typowym zrzutem spekuły i ubieraniem jak tu niektórzy
    z rana pisali, a jedynie straszeniem i odbieraniem akcji. Jeśli jutro znów będzie wzrost +40% i widły to tylko potwierdzi moja tezę.
[x]
ELBUDOWA -9,93% 0,43 2021-04-08 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.