Obrona pracuje bez pudła, no może w pierwszej godzinie dali się zaskoczyć. Ale gdzie jest kontratak? się pytam. Jeśli KSG (któremu platonicznie kibicuje) bedzie się tylko bronić... to Извините. Я совершил ошибку. Мы возвращаемся на юг. Izvinite. Ja sowersził oszibku. My wozwraszczajemsia na JUG.
alexbg pamiętam cię byłeś tu zanim to było modne:) Kiedyś zawrócimy na siewier, but not yet
Ja na razie nie zamierzam odkupować, tylko przez sentyment. Te ceny jeszcze nie sa okazją.
Nie chcę bezsensownie irytować ale 3,3 to chyba wszystko co od Was wycisnę na południe, a skoro tak to proszę przeczytajcie obszerne analizy dr_wezol są przekonywujące. Ja po tej cenie nie kupię, mimo że swoje ukochane akcje sprzedałem wyżej. Jednak wydaje mi się, że tym razem dr_wezol ma rację. Jest takie powiedzenie o zepsutym zegarze który raz na dobę ma rację, i to jest ta chwila :)
Mistrz hommoh ze wschodu wyciska was tu jak cytryne. Nie ma akcji i dalej to robi. Juz nawet nie zamierza kupowac, ale tu siedzi i drze jape po rusku. Hehe doji I jedziemy szefie.
eeetam jest wkur.... strata boli. Zostałem z towarem za 4+ a jest 3,3 i boję się że będzie niżej. Teraz muszę przestać czytać Hommoh, mędrca i dr_wazona, tylko sam z sobą zastanowić się czy zostaje na 4 tygodnie (do raportu) z tym towarem przecenionym o 20%. Ciągle myślę, ze to tylko korekta ale rura mi zmiękła i nabrałem pokory :(
Spokojnie. To tylko efekt paniki na rynku bo lockdown itp, co ma się nijak do samej spółki. Wszystko jest już w cenie, po dzisiejszej sesji. Na KSGARGO nie da się stracić, no chyba że sprzedacie ze stratą, a pózniej będziecie żałować. Pozdro
Dnia 2021-03-25 o godz. 18:54 ~marzal napisał(a):-> Spokojnie. To tylko efekt paniki na rynku bo lockdown itp, co ma się nijak do samej spółki. Wszystko jest już w cenie, po dzisiejszej sesji. Na KSGARGO nie da się stracić, no chyba że sprzedacie ze stratą, a pózniej będziecie żałować. Pozdro