FF to 31%, 69% akcji jest u dużych. Do tych 69 % dodać ok 600-700k Państwa Łukawskich i ok 1000-1100k najprawdopodobniej ma to to ff robi nam się 22%. Zakładają, że JZG cały czas tu jest i pewnie też coś ma plus Lolek, Aureliusz, maci Ej, aj, Roman- przepraszam jak kogoś pominęłam, to rzeczywisty ff to kilka % może być
Dnia 2021-03-03 o godz. 12:55 ~Jzg napisał(a): > FF to 31%, 69% akcji jest u dużych. Do tych 69 % dodać ok 600-700k Państwa Łukawskich i ok 1000-1100k najprawdopodobniej ma to to ff robi nam się 22%. Zakładają, że JZG cały czas tu jest i pewnie też coś ma plus Lolek, Aureliusz, maci Ej, aj, Roman- przepraszam jak kogoś pominęłam, to rzeczywisty ff to kilka % może być
"pominęłam" ? To witamy Panią
Jest tutaj jeszcze parę osób z długoletnim stażem nie wymienionych.
Kiedyś gdzieś tam dawniej pisałem na temat ff
Jeszcze sprawa z czasów 2016 roku kiedy to spółka Wisent Finance & Investment Limited uległa rozwiązaniu i w związku z tym jej udział w kapitale zakładowym spółki Aerfinance SE oraz ogólnej liczbie głosów zmniejszył się do 0.
Wtedy to 1 088 646 akcji poszło jakby w ff bo nie widziałem komunikatu że ktoś objął albo przeszły akcje na kogoś. Więc też zaparkowane akcje.
Jak znajdę ten wpis co opisywałem ff to podeśle.
a tu link do tego właśnie rozwiązania spółki Wisent Finance & Investment Limited
Oczywiście literówki literówki za które przepraszam. Kaciej miało być, maro. No ale sens zostaje ten sam
Miałem nadzieję że uruchomie jakaś większa dyskusję
Zatem jeśli Maro nadal posiada blisko 5% a i pozostali forumowicze mają conajmniej kolejne 5% to ff jest znacznie mniejszy. No ale raczej nikt sie nie przyzna ile akcji posiada.
U mnie jest troszkę więcej. AUTOSPA po komunikacie o kontrakcie z SHELLEM rośnie aż miło i to przy przyzwoitych obrotach - oczywiście jak na tą Spółkę. Pożyjemy, zobaczymy. POzdrawiam wytrwałych
Przecież tu tak naprawdę każdy tupie nóżkami, żeby wyjść z inwestycji . I gdyby tylko ktoś postawił po stronie k 200-300k to miałby zapelniony koszyk w 5 minut
Dnia 2021-03-04 o godz. 14:48 ~Jzg napisał(a): > Przecież tu tak naprawdę każdy tupie nóżkami, żeby wyjść z inwestycji . I gdyby tylko ktoś postawił po stronie k 200-300k to miałby zapelniony koszyk w 5 minut
Nie po to czekałem 10 lat żeby sprzedać za bezcen. Spółka jest coś warta, w końcu to pokazała.
Dnia 2021-03-04 o godz. 14:48 ~Jzg napisał(a): > Przecież tu tak naprawdę każdy tupie nóżkami, żeby wyjść z inwestycji . I gdyby tylko ktoś postawił po stronie k 200-300k to miałby zapelniony koszyk w 5 minut
No coś Ty oszalała ?
No chyba że po parę zł za akcje to może stawiać takie kupno.