• ehh sprzedałem Autor: ~Papap [95.160.34.*]
    Tak tak tak, wywaliłem część za 3,23. Tak, tak, tak w dołku. Wcześniej wywaliłem po 3,50, 3,40. Miło było. Siedzę tu od lipca, nigdy nie kręciłem kółek. Znudził mnie ten papier.
    Wole przerzucić kapitał gdzieś indziej. Szczególnie ze miałem tu stratę i gdybym sprzedał w listopadzie/grudniu to odrobiłbym na innych walorach. Nie chce stracić kolejnych 6 miesięcy na kiszenie się.

Wszystkim życzę powodzenia. Może jeszcze tu kiedyś wrócę, ale muszę odrobić straty a tutaj nie widzę perspektyw.

Powodzenia, miło było :)
  • Re: ehh sprzedałem Autor: ~Młody [79.245.88.*]
    Nie czaruj, jeszcze raz powtarzam jest tu nas kilku drobnych których nie złamiecie! A takie psychologiczne wywody i emocjonalne gierki nie dla mnie! Pozdro!
  • Re: ehh sprzedałem Autor: ~Papapa [95.160.34.*]
    Nie czaruje, cena jest żenująco niska i każdy to wie. Natomiast ile można się kisić z nadzieją ze może jutro ruszy :)
  • Re: ehh sprzedałem Autor: ~Kajtek99 [83.23.33.*]
    Ja też sprzedałem parę dni temu, mam dość tego śmiecia. 4 miesiące zmarnowane zamiast zarabiać. Trudno to dla mnie nauczka
  • Re: ehh sprzedałem Autor: ~Dan [37.248.167.*]
    Och na takich dawców czekają, a ile dzieci wy tych akcji mieliście? Bo nie widać by obroty rosły ?
  • Re: ehh sprzedałem Autor: ~Xxx [37.47.246.*]
    Te historie mnie urzekły. Po tej cenie to sprzedają tylko wariaci.
    Trzymać i ewentualnie dobierać
  • Re: ehh sprzedałem Autor: ~Nikos [188.146.2.*]
    Mnie również nie przestraszyć. Wierzę w te spółkę i dokupuje, mam fajny pakiecik i nie oddam za marne 3.xx, czekam na 10 zł i wierzę, że tak będzie, mam czas.
  • Re: ehh sprzedałem Autor: ~Młody [79.245.88.*]
    Ja jutro też coś dokupię. I tak sukcesywnie od paru miesięcy. Mnie interesuje tylko i wyłącznie dłuższa inwestycja. Skubię po trochę Pccexol i Borutkę co tylko jakiś grosz wpadnie! I wiecie co wogole nie przejmuje się co Wy tu piszecie!
  • Re: ehh sprzedałem Autor: ~lex [109.173.146.*]
    A ja za punkt honoru sobie przyjąłem, że nie sprzedam ze stratą, a tym bardziej po takiej cenie. Wiem, że mogę zarabiać gdzie indziej, ale nie oddam im teraz papiera. Mam czas i co do gara włożyć.
  • Re: ehh sprzedałem Autor: ~zeXon [193.41.175.*]
    Z forum po paru latach obserwacji, powiedzialbym ,ze
    Wiej z akcji jak wiekszosc pisze o 100% wzrostach, z reguly zasypuja 20% ruch.
    Trzymaj akcje gdy wiekszosc ( wrecz wszyscy forumowicze) doradzaja zeby sprzedac bo gniot, sami sprzedali, to nie urosnie itp. i inne zlote rady w trosce o Wasza kase.
    Wskazniki sie zgadzaja, ja tez swoje trzymam, a nie mam tego pare kilo, dlugo zbieralem i ja akurat wierze tu w wybicie. trole tlumaczace ze nie warto tu siedziec tylko mnie utwierdzaja, ze wybicie nastapi, nagle, bez info, niewiadomo czemu.
    Wszyscy wiemy, ze obecna wycena nie oddaje dynamiki rozwoju, jak oddadza inwestycje, okaze sie ze aktualne C/wk 2 zmieni sie w 1,2. A. Dowody przyjda w raporcie. Moze sie myle, zobaczymy, ja trzymam dalej
  • Re: ehh sprzedałem Autor: ~Pietrek07 [89.229.153.*]
    Oby było jak mówisz. Bo na razie to słabo się sprawdzają tego typu prognozy.
  • Re: ehh sprzedałem Autor: ~set [31.0.48.*]
    Nie liczyłbym na jakies spektakularne wzrosty, musiałby sie jakiś cud wydarzyć w 4 kwartale...
    Niebawem sie przekonamy.
  • Re: ehh sprzedałem Autor: ~exol [89.229.153.*]
    Cud ostatnio wydarzył się nad Wisłą w 1920 roku ale i to budzi kontrowersje. Ja tam w cuda nie wierzę. Wierzę w naganiactwo. To forum jest najlepszym tego dowodem.
  • Re: ehh sprzedałem Autor: ~Pik [5.173.8.*]
    Jakie naganiactwo?Ludzie piszą to co czuja!Też się tu wpakowalem i żałuję zamrozonej kasy.To był mój błąd,ale czekam z nadzieją że odbije a tak się nie stanie.Zarobilem gdzie indziej i straty mam odrobinę.Mam te akcję jeszcze.Jestem trollem?A dziś.....jak każdego dnia.
  • Re: ehh sprzedałem Autor: ~Exol [89.229.155.*]
    Dobieraj bo idzie 3 fala spadków. Uśredniaj przed tsunami. Za tydzień będzie w okolicach 3 zł wtedy zobaczysz co będą pisać naganiacze. Mają teraz wenę wiec wymyślą jakąś fajną historyjkę np o Malezji i kokosach stamtąd płynących.
  • Re: ehh sprzedałem Autor: ~Inwestor [93.105.178.*]
    Bardzo dobrze zrobiłeś. Patrząc, jak kurs się kisił poniżej 2 zł przed covidowym wybiciem, to teraz może kisić się na 3,20 nawet KILKA LAT!!!
    PCCExol to najgorsze dziadostwo na GPW!
  • Re: ehh sprzedałem Autor: ~Andrew [80.252.3.*]
    wracaj przyjacielu moich gęsi. Bez Ciebie nie upilnuję stada.
  • Re: ehh sprzedałem Autor: ~papapa [95.160.34.*]
    chyba dobrze zrobiłem
[x]
PCCEXOL -0,50% 2,00 2026-05-13 15:59:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.