Nie mogę się doczekać tak jak poprzedniej strategii okraszonej fantastycznymi planami. Bursztyn w Możdżanowie, drony przez EFERomania. Ach jakie to były czasy. Napisało się strategię. Powtórzyło się aż do II kwartału 2019 r. byliśmy raczeni informacjami w tym zakresie.............aż nagle nastała cisza. Nie ma już w raportach nawet wzmianki o dronach i bursztynach. A tk dużo rozpisywały się madia cóż to będzie działo się w Możdżanowie. Ale wojewódzki geolog z Gdańska udzielił wywiadu, że nie złożono potrzebnych dokumentów i pozwolenia nie ma.
Dlatego ponownie czekam z niecierpliwością na kolejną, nową lub zaktualizowaną ponownie starą strategię. Szkoda, że nie zakończono chociaż słowem komentarza, co z realizacją poprzednich planów wydobywczych i produkcyjnych.
Realnie uwielbiam Twoją wiarę we władze Spółki:) a tak nawiasem ile to bursztynu przy Mierzei mieli pisowcy wydobyć? na Zoliborzu odnalazłaby się pewnie zagubiona komnata:) A może oba zarządy mają ze sobą więcej wspólnego?
Mierzeja to nie Możdżanowo. Nie porównuj syrenki do maybacha W Możdżanowo potencjał wydobywczy to 20 ton bursztynu i to nie byle jakiego bo białego uwielbianego przez Chiny, gdzie E Market Sp. z o.o. będąca w stajni EFE ma rozległe kontakty i przez tę Firmę miał być dystrybułowany ten kruszec w tym azjatyckim kraju.
Jestem pełen nadziei w związku z publikacja nowej strategii i wierzę, że tak jak dzisiaj jestem zachwycony realizacja poprzedniej, tak samo będę cieszyć się za 5 lat po realizacji strategii, która zostanie opublikowana najpóźniej do 31 marca br.
tak emarket którego strona nawet nie działa od jakiegoś czasu to bardzo uwiarygadnia tą firmę z reszta inne strony tego całego towarzystwa również idealne nie są :)
Kliknąłem sobie na stronie mojej bursztynowej Perły, której akcje posiadam, w zakładkę "Aktualności". Jakież tam rewelacyjne informacje są opublikowane. W szczególności polecam najnowsze opublikowane tam info. Jestem ciekawy czy tak samo jak mnie natchnie was radością i pewnością spełnienia ambitnych planów, przed publikacją nowej strategii. Miłej lektury Aktualności
Nie wierzę. Bursztyny, drony itp w EFE, a eklektyki miały być w Govenie. Były już składane wnioski o koncesję na bursztyn, samochód stał na wystawie w Poznaniu. I co z tych mega medialnych i wpływających bardzo na wyobraźnie inwestorów planów wyszło? Dlatego żadna strategia, którą opublikuje Spółka, nie zrobi na mnie najmniejszego wrażenia. I nie jest to moja złośliwość ale sama Spółka EFE, a raczej Jej władze z kapitanem tego okrętu na czele, wypracowały sobie u mnie taki poziom zaufania. A Spółką nieprzerwanie interesuję się od 2015 r.