• Publikacja nowej strategii Autor: ~Karol [87.205.33.*]
    Kiedy publikacja nowej strategii ?
  • Re: Publikacja nowej strategii Autor: ~plum [31.178.72.*]
    w raporcie stoi że do końca I kw. I ile wiem oznacza to, że poznamy ją do 31.03.2021 r.
  • Re: Publikacja nowej strategii Autor: ~Realnie [37.225.7.*]
    Nie mogę się doczekać tak jak poprzedniej strategii okraszonej fantastycznymi planami. Bursztyn w Możdżanowie, drony przez EFERomania. Ach jakie to były czasy. Napisało się strategię. Powtórzyło się aż do II kwartału 2019 r. byliśmy raczeni informacjami w tym zakresie.............aż nagle nastała cisza. Nie ma już w raportach nawet wzmianki o dronach i bursztynach. A tk dużo rozpisywały się madia cóż to będzie działo się w Możdżanowie. Ale wojewódzki geolog z Gdańska udzielił wywiadu, że nie złożono potrzebnych dokumentów i pozwolenia nie ma.

Dlatego ponownie czekam z niecierpliwością na kolejną, nową lub zaktualizowaną ponownie starą strategię.
    Szkoda, że nie zakończono chociaż słowem komentarza, co z realizacją poprzednich planów wydobywczych i produkcyjnych.
    Realnie uwielbiam Twoją wiarę we władze Spółki:) a tak nawiasem ile to bursztynu przy Mierzei mieli pisowcy wydobyć? na Zoliborzu odnalazłaby się pewnie zagubiona komnata:)
    A może oba zarządy mają ze sobą więcej wspólnego?
  • Re: Publikacja nowej strategii Autor: ~Realnie [37.225.7.*]
    Mierzeja to nie Możdżanowo. Nie porównuj syrenki do maybacha
    W Możdżanowo potencjał wydobywczy to 20 ton bursztynu i to nie byle jakiego bo białego uwielbianego przez Chiny, gdzie E Market Sp. z o.o. będąca w stajni EFE ma rozległe kontakty i przez tę Firmę miał być dystrybułowany ten kruszec w tym azjatyckim kraju.

Jestem pełen nadziei w związku z publikacja nowej strategii i wierzę, że tak jak dzisiaj jestem zachwycony realizacja poprzedniej, tak samo będę cieszyć się za 5 lat po realizacji strategii, która zostanie opublikowana najpóźniej do 31 marca br.
  • Re: Publikacja nowej strategii Autor: ~olo [77.252.45.*]
    tak emarket którego strona nawet nie działa od jakiegoś czasu to bardzo uwiarygadnia tą firmę z reszta inne strony tego całego towarzystwa również idealne nie są :)
  • Re: Publikacja nowej strategii Autor: ~Efe [5.172.255.*]
    Trochę słabości ma, ale Aidlab to jest to.
  • Re: Publikacja nowej strategii Autor: ~xxalny_Intruz [87.99.116.*]
    dystry co?
  • Re: Publikacja nowej strategii Autor: ~Realnie [37.225.40.*]
    Kliknąłem sobie na stronie mojej bursztynowej Perły, której akcje posiadam, w zakładkę "Aktualności".
    Jakież tam rewelacyjne informacje są opublikowane.
    W szczególności polecam najnowsze opublikowane tam info.
    Jestem ciekawy czy tak samo jak mnie natchnie was radością i pewnością spełnienia ambitnych planów, przed publikacją nowej strategii.
    Miłej lektury Aktualności

http://efesa.pl/raporty-biezace/
    Realnie a może powrót do elektro?:)

https://www.funduszeeuropejskie.gov.pl/strony/o-funduszach/fundusze-na-lata-2021-2027/aktualnosci/zielona-energia-i-inteligentna-mobilnosc-pierwsza-debata-na-temat-krajowego-planu-odbudowy/

"Łącznie na rozwój zrównoważonego, przyjaznego środowisku i bezpiecznego transportu oraz na wzrost konkurencyjności kolei przeznaczymy 6,1 mld euro"
  • Re: Publikacja nowej strategii Autor: ~Realnie [37.225.39.*]
    A mają choć 1 % potencjału tego co ma Torpol lub Trakcja?
    nie chodzi o kolej - elektromobilność to także drogowe pojazdy elektryczne, oświetlenie uliczne itp.
  • Re: Publikacja nowej strategii Autor: ~Realnie [37.225.39.*]
    Nie wierzę.
    Bursztyny, drony itp w EFE, a eklektyki miały być w Govenie.
    Były już składane wnioski o koncesję na bursztyn, samochód stał na wystawie w Poznaniu.
    I co z tych mega medialnych i wpływających bardzo na wyobraźnie inwestorów planów wyszło?
    Dlatego żadna strategia, którą opublikuje Spółka, nie zrobi na mnie najmniejszego wrażenia.
    I nie jest to moja złośliwość ale sama Spółka EFE, a raczej Jej władze z kapitanem tego okrętu na czele, wypracowały sobie u mnie taki poziom zaufania. A Spółką nieprzerwanie interesuję się od 2015 r.

• Re: Publikacja nowej strategii Autor: ~plum [193.56.254.*]
    zgoda, ale na usprawiedliwienie - elektryki wtedy to nie był dobry pomysł. Dopiero mniej więcej od roku masz jakiś popyt
  • Re: Publikacja nowej strategii Autor: ~plum [193.56.254.*]
    no i coraz bliżej publikacji...
  • Re: Publikacja nowej strategii Autor: ~Niestety [188.146.64.*]
    Opublikują, nie zrealizują i nie poinformują dlaczego.
    Tak jak było.
[x]
EFENERGII -9,68% 0,14 2024-06-03 12:33:19
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.