• Sajonara DDI Autor: ~bartek [88.156.128.*]
    Były różne potyczki na forum. Wierzyłem, że coś z tego DDI będzie, ale oceniam, że nie ma już czasu żeby dłużej siedzieć na tym walorze. Cały gaming będzie się powoli osuwał (z małymi wyjątkami), a tu z tak niską płynnością można obudzić się z ręką w nocniku. Zgarniam mały zysk w porównaniu do tego, co planowałem i cierpliwości życzę.
  • Re: Sajonara DDI Autor: ~Polonista [188.147.39.*]
    Nara, zrobiłeś to w najgorszym momencie xd geniusz
  • Re: Sajonara DDI Autor: ~gracz [193.25.0.*]
    kolejny niedowiarek, dobrze, oby więcej wyszło takich jak ty
  • Re: Sajonara DDI Autor: ~makabrra [193.218.151.*]
    To jest to o czym pisałem. Koleś normalnie napisał, że sprzedał bo ma dość czekania itd oto od razu dwóch troli się zleciało go wyjaśnić jaki to był błąd życia. Widać jaki akcjonariat tutaj przesiaduje. Nieudacznicy, wzajemnej adoracji, którzy bryndzluja się jak jest sesja na plusie, a mordy w kubeł jak na minusie. I po drugie na ch*j zaglądacie komuś do portfela. Jego akcje jego decyzja.
  • Re: Sajonara DDI Autor: ~bartek [88.156.128.*]
    Po prostu widzę, że hype na gaming się skończył. Sektor będzie wzrastał, ale spółek gamedev jest na GPW i NC za dużo i będą problemy z płynnością. Do tego nie przekonuje mnie Serial Cleaners w rzucie izometrycznym. Jak widzę, co zrobili i co robią goście z Duality, które ma zbliżoną kapitalizację, to nie widzę sensu, żeby ryzykować, aż ktoś wysypie tu tłusty pakiet i zbije kurs o kilkadziesiąt procent.
  • Re: Sajonara DDI Autor: ~Rado [176.115.85.*]
    Rok temu, też pisali, że hype na gaming się skończył xD Wkleić Ci tu Bartek artykuł? Dziwna decyzja, mimo wszystko życzę powodzenia. Kojarzę ciebie jeszcze z innych spółek. Na pewno Bloober, coś jeszcze mamy tego samego?
  • Re: Sajonara DDI Autor: ~Bartek [88.156.128.*]
    Wyczuwam jednak, że tym razem zły sentyment do gamingu potrwa dłużej. Wystarczy zobaczyć, co się dzieje na budowlance i spółkach value. Pozostał mi jeden reprezentant branży i jestem mocno załadowany w ten papier - Duality.
    A bloobera nie miałeś?
    Nie miałem nigdy, a był taki moment, że chciałem. :)
    Aa to inny Bartek, przez małe b i mi się pomyliło :) Jeśli mogę spytać, to ty tak ze... kurs dzisiaj pod koniec sesji? Jakbyś szczerze odpowiedział, to przynajmniej jako akcjonariusze wiedzielibyśmy co i jak :)
    Nie. Część wczoraj i część dzisiaj przed południem. Generalnie ciekawa spółka, ale słaby sentyment do segmentu plus niska płynność spowodowały, że odpuściłem. Do tego dzisiaj jakiś fundusz zacznął sortować 11bit, co może przełożyć się na dalsze spadki indeksu WIG Games.
  • Re: Sajonara DDI Autor: ~drago [185.125.227.*]
    T jest GPW, Każdy decyduję i bierze ryzyko, moment na wyjście faktycznie nie oczekiwany bo juz niedługo powinny być korzystne informacje ze spółki, ale zawsze to lepiej zamknąć z zyskiem:).
  • Re: Sajonara DDI Autor: ~Wwl [5.173.137.*]
    Pewnie że tak. Jedni kupują inni sprzedają. Czas pokaże kto miał rację
  • Re: Sajonara DDI Autor: ~MuchoDinero [178.42.188.*]
    Ludzie chyba nie wierzycie w te historie z cyklu okruchy życia :D, tak "nie ma już czasu" siedziałem tu rok a teraz kiedy będzie sztos, premiera, epic games, lepsze relacje inwestorskie spadam heheh nice try!
  • Re: Sajonara DDI Autor: ~Bartek [88.156.128.*]
    Moim zdaniem nie będzie tu żadnego sztosu. Wyjdzie jeden grubszy gracz i dolne widły. Czas pokaże, kto miał rację.
  • Re: Sajonara DDI Autor: ~gracz [193.25.0.*]
    No dej pan spokój. Wszystko nagle się składa do kupy, a ten z takim postem.
    Każdy by chciał jeszcze dokupić < 2zł ale ludzie zmiłujcie się z tą manipulacją.
    Arigato
    Okej, nie będę się z wami spierał, bo jak widać, ciężko znosicie inny punkt widzenia. Powodzenia i zysków życzę. :)
[x]
DDISTANCE -11,27% 0,13 2025-06-03 11:04:21
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.