Nie śmiej sie ze mnie, usa na czerwono, więc może być, nawet r8 nick stąd tak uważa, ale pisze o tym na Borucie... Wie ze w każdej chwili moze być. Ale na browarze tego nie napisze bo tam jest macho. A ja uważam że się należy jak psu Micha.
Ja się nie śmieję z tego, że uważasz, że będzie korekta. Logiczne, że musi być prędzej czy później, choć uważam, że w przypadku Czarnkowa to początek wzrostów. Spółka kiedyś miała akcje po 20 zł, potem przez lata na dnie po 10 groszy blisko upadłości, w końcu nowe życie z inwestorem i wyjście z długów, a mamy zaledwie 40 groszy. Na 5 zł się nie zatrzyma, no ale korekta w końcu będzie, do 20 zł oczywiście nie wróci. Tyle, że ani modły ze świecami ani pisanie życzeń na forum tej korekty nie przyspieszą i nie pogłębią.
Dnia 2021-03-02 o godz. 16:20 ~Paweł napisał(a): > Nie śmiej sie ze mnie, usa na czerwono, więc może być, nawet r8 nick stąd tak uważa, ale pisze o tym na Borucie... Wie ze w każdej chwili moze być. Ale na browarze tego nie napisze bo tam jest macho. A ja uważam że się należy jak psu Micha.
~Paweł ależ z Ciebie tropiciel. W sobotę pisałem na Borucie o Czarnkowie, to nikt mi nie wierzył, że kurs urośnie o kolejne 100%. Ci co mają to niech ciągną ile się da. Każdy ma swój interes, Ty czekasz na swoją lukę a my na wzrosty - czas zweryfikuje kto miał racje. Korekta może być jutro, za tydzień, płakać nie będę a Borutę mam bo to świetna spółka z fundamentami.
Świat jest mały kolego. Nikomu nie życzę źle. Nie kupiłem na czas w dobrej cenie i liczę na farta. Stop loss mi ściągnąl przy 0,25. Moze jeszcze odkupię.