A gdzie ty tu widzisz wpisy troli spadkowych?
To wy sie pojawiliscie nagle jak papier zaczal isc w gore i wyjecie na wzrosty.
Jak papier byl na fixach to was tu nie bylo hahaha
Wisza latami zabujalo troche i mysla ze zaraz sie zleca i ich zdejma masakra ile ty dzisiaj wpisow widzacych miliony jutro delikatna podbitka i zjazd takie moje zdanie
Dnia 2021-03-05 o godz. 09:11 ~Mmm napisał(a): > Nie ma moim zdaniem zbierania, to tylko zabawa ludzi z kasą, teraz kiszenie czyli powolny zjazd A po 0.76 to leszcze lykaly co???
Ja bym się nie napalał na to czy "GRUBY" chapnie czy nie. Wydaje mi się, że będzie stabilizacja w przyszłym tygodniu i delikatne wzrosty z lekkimi korektami przez miesiąc. Wskaźnik: C/Z 7.20 -9.00 Jest to bardzo prognozujące. A++ itp.
Natomiast ciężko to ukryć, że akcjonariat jest tu jaki jest. Dodatkowo 99,5% wpisów dotyczą wywali w kosmos/sprzedać śmiecia.
Myślę, że nie warto się nastawiać tu odkucie kupionych akcji na górce w ciągu tygodnia czy dwóch - dopóki nie wyjdzie część panikarzy to będzie tu raj dla kolarzy.
Moim zdaniem prezes realizuje plan o którym mówił. Lokale na Powiślu i na Łopuszańskiej są już na ukończeniu. Spółka oddłużona, bank został spłacony a hipoteka wykreślona. W dalszej kolejności prezes mówił o współpracy z gamacar więc teraz spodziewałbym się ruchów w tym kierunku. Możliwe że Albin odda część akcji komuś z gama.