Ludzie tu było 50 złotych............. podpuszczają Was ....fundy równo zbierają.......... ludzie myśleć............ celowo to robią nie dac się wykiwać..........i oskubać
Napisze do tych co sprzedawali. macie pretensje ze kurs spadł a do kogo ? do siebie. Daliście się ponieść emocji i strachowi. i z pewnością oddaliście na dole. jak teraz zamierzacie odkupić będziecie mieć na tyle sił by wrócić z pozycja , w końcu po dużo wyższych cenach wrócicie w takich samych emocjach albo i nie i z tymi emocjami zostaniecie na zawsze. pozdrawiam
Cześć chłopaki być może dziewczęta, co tak milczycie nic nie napiszecie. A ja sie pytam, Jak tam wasze nastroje i czy czujecie ze cos się świeci ? EUR w tym tygodniu przebije 4,60 ? wcześniej korekta na 4,56 ? choć mój wzrok mówi mi że się to nie pojawi. kwartał zapowiada się wysokim zamknięciem, będziemy atakować 5,00 ?. A jak to wpłynie na nasze wyniki ?. Pożyjemy zobaczymy, ale trzeba żyć głowa do góry . pozdrawiam
Widzę ze nasz kolega znowu ustawił oporowe zlecenie i czeka czy kros zechce je rozjechać, tym samym czeka na rozwój wydarzeń i zniecierpliwione akcje. wczoraj patrzył co się zdarzy jak zjedzie w dół czy jeszcze są jakieś akcje do odebrania. I co się pytam było ? Kierunek znasz nie opieraj się przed wzrostem pogodz się z nim, chcesz akcji to kupuj.