• Czytać między wierszami Autor: ~PISZPANJAN [89.151.38.*]
    Spoko PMI w polsce i W UNI rośnie auta zaczną kupowa kwestia czasu gielda wyprzedza czas spółka ma solidne fundamenty zero długu itp.
  • Re: Czytać między wierszami Autor: ~misza [193.243.143.*]
    Czekam aż na trwałe przebije 3,60 zł. A jak będzie powyżej 5,90 to już tylko wyobraźnia będzie to hamować...

Poczekamy zobaczymy. Nie wystarczy mieć aspiracje, muszą iść jeszcze czyny. Sprzedali Ukrainę, mają gdzie produkować ??? zatrudnienie w spółce 100 osób z czego pewnie 30% w biurze... milionów nie zarobią.
  • Re: Czytać między wierszami Autor: ~PISZPANJAN [89.151.38.*]
    tO JEST PRYWATNA SPÓLKA NIE POZWOLĄ TRZYMAĆ W BIURZE TYLE OSÓB TO TYLKO W SPÓŁKACH SKARBU PAŃSTWA
    W samym Zarządzie i RN jest 3 z rodziny więc za przysłowiową złotówkę na pewno nie robią.
  • Re: Czytać między wierszami Autor: ~normalny [5.173.244.*]
    przebijajcie się tymi wpisami , ja przejżałem gierki prezia już dawno , TO TRUP, a za niedługo wyleci z szafy. majątek praktycznie wyprzedany, te pare milionków to zniknie jak kamfora i KONIEC
    My się przebijamy a Ty piszesz na zasadzie kopiuj wklej, w każdym poście to samo.

Zdradź proszę czy masz akcje lub czy chcesz kupić? a może piszesz żeby ostrzec wszystkich?

Daj proszę znać bo umieram z ciekawości.
  • Re: Czytać między wierszami Autor: ~normalny [5.173.244.*]
    nawet gdyby to rosło i rosło to już nie kupię - bo niema podstaw ( długo dawałem się mamunić preziowi i jego świcie )
    życzę każdemu aby zarabiał na GPW , tu już jednak nie, wybór należy oczywiście należy do zainteresowanych

• Re: Czytać między wierszami Autor: ~PISZPANJAN [89.151.38.*]
    TRUPEM NIE JEST NAPEWNO PAMIĘTAM JAK ZAINWESTOWAŁEM XTB BYŁY W ZLOTY I UPADKI KUPIŁEM PO 9 SPRZEDAEM PO 22 TU TEŻ RUSZY.
[x]
LESS 0,42% 0,24 2026-04-02 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.