• Ostrożność Autor: ~Paweł [37.47.133.*]
    Nie chce nikogo zniechęcać, nie naganiam na spadki czy wzrosty, każdy zrobi jsk uważa. Zeby nie było tak, ze pod taraz napompuja kurs a pod koniec marca sie zwinął z nc. Sfinansuja sobie z tych akcji to co musieli bankowi zapłacić za wierzytelności i resztę opchna grunty, budynki, receptury. Tak tylko przemyslenia. Miłego dnia
  • Re: Ostrożność Autor: warto [83.23.92.*]
    acha .... receptury sprzedadzą? Acha .... np tę: http://www.blog.homebrewing.pl/saison-receptura/ ? :D
  • rozpowszechnianie plotek Autor: ~Pytanie [80.111.34.*]
    Zgodnie z artykułami 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation) zakazana jest manipulacja instrumentami finansowymi. Zakazaną manipulację stanowi, m.in. rozpowszechnianie za pośrednictwem mediów, w tym internetu, lub przy użyciu innych środków, informacji, które wprowadzają lub mogą wprowadzać w błąd, w tym rozpowszechnianie plotek, w przypadku gdy osoba rozpowszechniająca te informacje wiedziała lub powinna była wiedzieć, że informacje te były fałszywe lub wprowadzające w błąd. Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Ostroznie to zainteresuje sie toba KNF
  • Re: rozpowszechnianie plotek Autor: ~Paweł [31.0.73.*]
    Wyraziłem swoje obawy i zdanie. Kazdy ma do tego prawo. Nie powołuje sie na zadne informacje. Mam prawo wyrazić swoje zdanie.
    Poza tym dokupilem i ustednilem. Dzis tez dokupię ale mam obawy jak kazdy kto kupuje niepewność.
  • Re: rozpowszechnianie plotek Autor: ~Pytanie [80.111.34.*]
    Zalecam ostroznosc w wypisywaniu bzdur na forum.

Siepacze z KNF tylko na to czekaja.
    Racja.
  • Re: rozpowszechnianie plotek Autor: ~Gfd [145.129.243.*]
    Masz racje
[x]
CZARNKOW 0,00% 0,10 2026-05-07 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.