Dziś wypłata chcę kupić jeszcze jakąś spółkę gdyż wiadomo, że warto mieć ich kilka w portfelu, chciałem kupić Polyslash (coś z Gamedevu) Ludzie naganiają na ten cały Polyslash i już nie wiem co robić, oglądam game play Mech mechanic i wydaje mi się, że jest spoko, co wy o tym sądzicie? https://www.youtube.com/watch?v=4tzNJ1-bBMA Warto wejść? Premiera 25 marca i cena chyba jeszcze jest spoko
Acomitam, wróciłeś na KRV? Fundamentalnie to nie wygląda tutaj za ciekawie (w skali oczekiwań i notowań, nie rozwoju biznesu R/R). Jednak coś się tutaj święci (trudno powiedzieć co, ale obstawiam rajd spekulacyjny), bo w czwartek i piątek przemilili przemielili z 8-10% FF, a po tych pięknych szacunkach z rana w czwartek ktos brał więcej po PKC na K, niż leciało na S.
Nie nie wróciłem. Zaglądam tu z sentymentu :) krynica to taka moja pierwsza miłość.
Mnie osobiście ostatnie szacunki nie powaliły, ale kurs zachowuje się bardzo dobrze, więc kto wie co się święci...
Marvipol, XTB, INC, ABPL, Ronson. Otwórz sobie Stockwatch i sprawdź sobie te spółki według wskaźników, a zobaczysz przy okazji, jak wygląda wzrostową, silna spółka o dużym potencjale. Dodatkowo, są to spółki zgodne z perspektywą rozwojowej branży!!!
Oni czasem nie wchodzą bardziej w suplementy diety?
Cyt. "W związku aktualnym zapotrzebowaniem naszych klientów i konsumentów oraz naszymi możliwościami produkcyjnymi podjęliśmy decyzję o rozwoju kategorii produktowej w ramach naszego portfela produktów i usług związanej z suplementami diety."
Ciekawe-tego jeszcze nie było choć z tego ogłoszenia jasno wynika, ze chodzi o suplementy. W zezpymroku była to właściwie jedyna z kategorii okololekowych, która odnotowała wzrosty
1. Nie słuchaj naganiaczy, bo szybko pożegnasz się z kasą. 2. Ja bym nie wchodził. Raz, że na wykresie rocznym jest trend spadkowy, dwa C/Z>100. Przyznaję jednak, że na gamingu się nie znam i nie potrafię ocenić ewentualnych zysków z gry.