Obroty marne bo większość już zapakowana, reszta stoi z boku i czeka tylko przypominam, że na Carbonie są odcięcia nawet po 30%, więc nie będzie szans wskoczyć do pociągu. Dużo obecnych akcjonariuszy czeka też z nadzieją, w tym również ja na dokupienie akcji poniżej 60 zł a najlepiej w okolicach 52 zł, ale z każdym dniem te szanse maleją.
Nie wiem w sumie nad czym tutaj się zastanawiać. Carbon robi bardzo dobre gry, sprzedali już ponad 200 000 sztuk The Wizards, czyli mają już zbudowaną sporą bazę community, robią grę dla GW ze świata Warhammer, który liczy kilkadziesiąt jak nie kilkaset milionów fanów na całym Świecie, Carbon zarabia w odróżnieniu od innych wydmuszek notowanych na bananie i nie jest wskaźnikowo jakoś drogi, zwłaszcza że premiera nowej gry tuż za rogiem i wreszcie rynek VR ma rosnąc do 2025 czterokrotnie. To jest właśnie ta perła w morzu g....a, którą macie szanse kupić jeszcze w dobrej cenie, a wy się zastanawiacie.
Szkoda, ze te smieci z grupy gejłej zrobily taki zly pr dla calego gamingu. Kiepski trailer-ipo- zrzut obornika-repeat. Mam nadzieje, ze rynek szybko wyczysci sie z tego badziewia.