Dnia 2021-03-01 o godz. 20:27 ~pawel napisał(a): > R8 jak to widzisz? > 0,5 i co dalej? tu się dużo miesza a większość tematów nie na temat
~pawel ja jestem spekulantem i tego nie kryję, widzę to że po 5 latach szorowania po dnie, spółka technicznie ma szanse na wysokie odreagowanie. Przy tej ilości akcji, choć na chwilę niebawem wyjdziemy z groszówek a dalej się okaże jak sobie firma poradzi w nowej rzeczywistości.
Oho! Wróżka korektorka wróciła! Cały dzień fruwa po postach i tu korektą pizgnie, tam korektą pizgnie...idź już z tymi twoimi korekatmi...nie kupiłeś za półdarmo, to nie kupisz...kup drożej
Paweł mam kilka tysięcy akcji, niby niewiele, ale po korekcie jak uśrednię, nadal będę na plus, nawet jak spadnie do 0,15 wtedy dokupię tobie jak liczysz na spadki proponuję IDH;)
strzał mocno chybiony, lepiej darować sobie takie prognozy nie poparte niczym, od insidera oczekujemy trochę więcej niż od durnego leszcza, który tutaj podawał ceny jak w malignie, ale przyrównywał akcje śmieciucha do innych instrumentów