• Wyniki bardzo dobre Autor: ~taktylkodlasiebie [94.75.68.*]
    ale czad. Przez terminy rozliczania się harpera ludzie nie mogą chyba ogarnąć, że jest ok. Fakt dzisiaj na giełdzie były inne lepsze okazje ale wychodzić z Harpera w takim momencie? No cóż, kolejne dni pokażą kto miał lepszego nosa. Niemniej (dla przypomnienia) - firma ma wyceny kilku swoich marek na kilka razy więcej niż obecna kapitalizacja, udoskonalony park maszynowy i produkcja materiałów dostosowana do wymogów UE, nowe umowy (w tym z Biedronką - pewnie na niższa marże, ale wiemy jakie tam idą ilości). Tak czy inaczej, zyski operacyjne zbliżone do GobalCosmed a kapitalizacja kilkukrotnie niższa. Wniosek - Spółka do bani. Wskaźniki są zbyt dobre, :)))) uświadczysz tylko na GPW. Szkoda że w oze nie wchodzą i nie planują produkcji szczepionki - bo te hasła dzisiaj działają na wyobraźnię :) wtedy penie by rosło
  • Re: Wyniki bardzo dobre Autor: ~zator [188.146.101.*]
    co maupom bedziesz udowadniał że sa maupami - niech każdy sobie czyta wedle swojego rozuma - to że spekuła macha leszczami jak piłka to ich strata ...
  • Re: Wyniki bardzo dobre Autor: ~szczupak [178.42.97.*]
    Tylko leszcz Zator wie lepiej. Pisze o leszczach na forum leszczy. Bo Zator
    jest trochę większym leszczem od pozostałych leszczy.
  • Re: Wyniki bardzo dobre Autor: ~Skruszony [87.205.129.*]
    Przerżneliście całą emeryturę od babci ,a to dopiero początek miesiąca , pogódzcie się z tym i spróbujcie pozbierać puszki
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [159.205.81.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Wyniki bardzo dobre Autor: ~jopku [31.131.49.*]
    luzuj porty. Moja babcia jest bardzo zadowolona, ma więcej niż miała :) a twoja? :DDD
  • Re: Wyniki bardzo dobre Autor: ~Skruszony [87.205.129.*]
    No moja właśnie trochę straciła no tak niby pisałem to do forumowiczów ale tym wnuczkiem jestem tak naprawdę ja , idę puszek szukać!
[x]
HARPER 3,94% 5,28 2026-05-12 16:49:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.