Tu się trzeba zastanowić na co można liczyć w perspektywie pół roku, roku, dwóch lat :-/
Przyznam się że nie mam pojęcia.
Drugi temat kiedy kurs sięgnie chociaż tych 56 groszy.
Trzeba czekać na efekty pracy GameDust bo tylko to może pobudzić popyt.
Niestety tak zwiększa to ilość akcji. Finalnie po wszystkim będzie tu około 150 mln akcji ( licząc umorzenie) natomiast nazwiska rady nadzorczej w tym lendziona i górskiego mówią ze będzie tu prędzej czy później odpal. Z at wychodzi ze właśnie pierwszy przystanek to 56 gr a później na ponad 70 gr mamy opór. Na dniach to nie urośnie o xxx procent ale w dol tez nie powinno lecieć. Jak na razie do dnia dywidendy będziemy grać tu pewnie na tych 113 mln akcji. Do pół roku moim zdaniem będzie ta złotówka, oczywiście pod warunkiem ze firma pokaże jakiś konkret.
No ale czego Ty się spodziewałeś ? Przecież tutaj różnica sięga 20 mln akcji między tym co miało być a tym co jest. Ja wiem ze to sporo ale tutaj jest duża różnica w porównaniu z innymi spółkami z tego typu akcjami. Tutaj kurs jest zdołowany. Fakt co innego było w projektach a co innego uchwalono co jest skandalem ale to nie są takie jaja jak na avatrix gdzie wszyscy oczekiwali 10-20 mln a wyszło 120.
No miało być 75 gr jest 56. Jest to wał ale nie taki który obniża ci cenę akcji o 200 proc. Tak jak pisałem wyżej przez zmianę ceny emisyjnej masz w rozrachunku 20 mln akcji więcej a wiec potencjalna wycena spółki spada o właśnie ponad 20 proc. Ja mówiłem od początku ze dla mnie nawet 80 gr za akcje będzie satysfakcjonujące. Jak wchodziłeś i liczyłeś na szybkie 100 proc to twój problem. Jeżeli na pokładzie jest Lendzion to mogę przełknąć wał z dodatkowymi 20 mln akcji ale jest to mega nieuczciwe.
Nie wierze. Chyba nie będę się tu wypowiadał. Ciszewski ma ponad 8 mln akcji to górski jest tutaj do kompletu i to już pisałem około miesiąca temu. Nowe akcje obejmie osoba na która teraz przeszło chwilowo 75 mln akcji. Pewnie lendzion tez dostanie no i górski. Jrh chyba nie będzie w to wciągnięte choć kto wie. Podziela dobrze między swoich. Zwrocie uwagę jaka jest różnica tutaj kurs jest 40 gr i 114 mln akcji po 20 i po 56 gr a na avatrix kurs był pod 1.6 a wypluli im na twarz 114 mln po 16 gr widzicie różnice ? Ja rozumiem ze ice code zatrudnia x ludzi więcej ale game ma projekt unijny na kilka mln.