Ktoś tutaj chyba nie potrafi z narzędzi korzystać. Była sesja +20% a po niej zjazd o więcej niż 20. Jak nie potrafisz czytać wykresów to nie mój problem
Nie tylko, śledzę też
Draw distance ir i profil Facebook i nie widzę nic co by mogło ruszyć kursem +10%, oczywiście bardzo mnie to cieszy bo posiadam skromny pakiet, ale zastanawia mnie ten ruch.
makabra trollu jak tobie nie wstyd pojawiać się jeszcze na tym forum? z wątku na wątek kompromitujesz się coraz bardziej. ostatnio pisałeś, ze trzymasz mały pakiet z "sentymentu" i że chcesz go puścić za grosze. wtedy cie wyjaśniłem i na chwile zamknąłeś jadaczkę. ale widzę że przy wzrostach żal ściska ci wiadomo co.
to jakim dzbanem jesteś to wszyscy wiemy. i wybaczamy ci. to nie twoja wina. ale ty próbujesz swoimi bredniami na forum zainteresować innych bo wydaje ci się, że inni są taki samymi dzbanami jak ty. i tego ci wybaczyć nie można. rozstań się z tym swoim pakietem, który trzymasz z sentymentu, puść go za grosze tak jak sobie zaplanowałeś i zmykaj na krypto. tam czeka na ciebie gruby zarobek.
ps. już nawet twój wierny stronnik wwl cie opuścił. musi ci być naprawdę przykro.
Mi dupę ściska bo sesja +10%? Xd chłopie na krypto to codzienność więc nie ucz ojca dzieci robić. Amatorka na tym forum nigdy mnie nie przestanie zaskakiwać. Jedna sesja na większym plusie i wszyscy się zlecieli i zwiastują sukcesy xd a jak spada to Ci wszyscy mają mordy w kubeł bo wtedy nagle brakuje argumentów. Prawda jest taka że tutaj jeszcze zleci i osoby powyżej 2zł się ładnie ubiorą na lato xddd
haha, tutaj nie ma takich rzeczy, DD to spóła która w tym roku czuję że wreszcie będzie dostrzeżona i może dać zarobić dobre pieniążki:), sam mam pakiet 20 k po kursie 1,7.