• cena do zysku Autor: mariuszs75 [89.151.33.*]
    Przy takim zysku jak w III kwartale to cena akcji powinna wynosić przynajmniej 60 PLN, dlatego ja już kupiłem
  • Re: cena do zysku Autor: ~PIT [5.173.131.*]
    Sie rozmazyles...
  • Re: cena do zysku Autor: ~oto [89.64.120.*]
    No to tylko pogratulować......
  • Re: cena do zysku Autor: ~Morr [83.31.229.*]
    Sprawdzają barierę 21 a tam ustawiona zapora dla silnego. Gwałtowne zbicie i zabawa trwa dalej. Coraz bliżej informacji.
    Kto ma dobre pieluchy ten wygra.

• Re: cena do zysku Autor: mariuszs75 [89.151.33.*]
    dlaczego to takie tanie. Gdzie jest haczyk?
    No i proszę mamy zgrywusa na akcjach SUPER
    Skupił 2500 po 20zł i teraz oddaje by zbić kurs i odkupić HA HA HA
    Zapomnij na 18 tez jest bariera dla silnego
    Pozdrawiam
  • Re: cena do zysku Autor: ~Aga [37.248.176.*]
    Dzisiaj był sygnał, wygląda na zakup insidera.
  • Re: cena do zysku Autor: ~PremierMateusz [31.178.137.*]
    Chyba fundusz wszedł.
  • Re: cena do zysku Autor: ~Aga [37.248.178.*]
    Fundusz tak nie kupuje.
  • Re: cena do zysku Autor: ~kt [188.146.101.*]
    Obroty 100k, a Wy tu o wejściu smoka piszecie, nie twierdzę, że ktoś nie zwiększa zaangażowania, ale to każdy mógł być, nawet drobny inwestor co to się naczytał Waszych proroctw wzrostu, które oby się sprawdziły oczywiście
    Fundusz ta teoria jest taka sama jak ten prezes z Turetem chce kupić EAH bo jego kobitka chce mieć gacie naszej firmy.
    Wczorajszy ruch był małym sprawdzianem barier. Trzeba nam mocnego. Jest taki ale czeka na decyzje zarządu. Sa to bardzo duże pieniądze. Juan jest silna walutą i jego przedstawiciele chcą mieć markę europejska. Jednak część zarządu się wacha.
    Zobaczymy co zwycięży.
  • Re: cena do zysku Autor: ~greenhorn [109.89.177.*]
    Chiny tylko robia gatki dla EAH. nie wiem jakiego ruchu oczekujesz od zarzadu, ale jak dla mnie teoria o chinskiej inwestycji lezy na tej samej polce co teza o wczorajszym zaangazowaniu funduszu w obroty. dodam tylko, ze na tej polce sa tez dziela hansa christiana andersena...
  • Re: cena do zysku Autor: ~Asan [37.47.54.*]
    Szyją dla eah ale mogą szyć pod własną marką. Jak kupią tania firmę to tylko się cieszyć
    Zgodzę się z Asanem a dziś stoimy w szachu i czekamy na silnego.

Dwa dni temu cwaniaczek chciał podbić kurs skupując akcje do 20,70 a później sprzedawał ze stratą. Dziś cena 19.10 i brak chętnych??? Czekamy na mocnych!!!!!
    Witam w nowym tygodniu.
    Dotacje dotacje i zmieniający się kurs euro.
    Sprzedaż w sklepie internetowym w zeszłym tygodniu największa od miesięcy. Prosty powód Dzień Kobiet. Oczywiście wszystkiego najlepszego dla pań.
    Wzrost ceny euro i wzrost sprzedaży równa sie dobry zysk.
    Materiały na majtasy kupione - pełne magazyny teraz tylko szyć szyć szyć.
    Z tarczy dla pracowników kasa otrzymana to i strat prawie nie ma.
    Wiosna optymizm zysk - te kierunki sa chyba najwłaściwsze.
    Witam
    Ładny pakiecik łyknięty na barierze. Ktoś popuścił. Ale czekamy dalej na górkę. Górne bariery stoją i czekają. Info niebawem i ???????
    Witam wszystkich inwestorów.
    Dziś znakomite wiadomości. Twarz naszej firmy chce być bliżej zarządu i mieć wpływ na działania firmy. Informacja pojawiła się w mediach że Joanna Krupa (41 l.) rozważa ponoć przeprowadzkę do Krakowa. Wraz z mężem w stolicy Małopolski zaczęła szukać już domu.

Czytaj więcej na https://pomponik.pl/plotki/news-joanna-krupa-szuka-domu-w-krakowie-zaskakujace-slowa-modelki,nId,5102223#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=chrome
  • Ekhm... Autor: ~greenhorn [109.89.177.*]
    1. Nic nie pisza, ze chce byc blizej zarzadu I miec wplyw na firme.
    2. Musi miec ponizej 5% akcji wiec dla niej to sa drobniaki na waciki wiec po co ma sie przejmowac.
    3. Jak dla mnie to lepiej, ze sie nie wtraca. Celebrytow, ktorzy sie znaja na biznesie jest tylu co kot naplakal I ona raczej nie jest w tej grupie.
    4. Chyba powoli powinni myslec o nowej twarzy, ktora ja zastapi. Uplyw czasu dotyka wszystkich, operacje plastyczne tylko pogarszaja sprawe.
    Az sie skusilem I wszedlem na pomponik... Kto by pomyslal...
  • Re: Ekhm... Autor: ~Morr [83.31.229.*]
    Witam
    Twierdzenie że Joanna powinna przestać być twarzą firmy to wielki błąd z twojej strony.
    Kto kupuje bieliznę naszej firmy. Właśnie młode matki spełnione zawodowo z dobrym gustem i portfelem.
    Po drugie zwróć uwagę na jej dziecko i kierunek firmy. Dla dzieci tez można szyć a to jest oooogromny rynek.
    Myślę że wie co robi a jeśli jej osobowość pomoże w działaniu firmy jestem na plus.
    To będzie dla nas dodatkowa kasa.
  • Re: Ekhm... Autor: ~Kasia [95.160.231.*]
    Widzę ze analizy morra świadczą o bliskim kontakcie z firma lub o sporej wiedzy analitycznej.
    Czytałam twoje posty wcześniej i dzięki tobie zarobiłam troszeczkę kasy. Waham się czy trzymać jeszcze trochę ale myślę ze masz racje z ta dywidendą i z tarczą. Zarobimy?????????
    Witam.
    Kasiu cóż mogę napisać? Czekamy!!!! Blokady sa wystawione na 18,50 -20zł przez silnego zarządcę. Ruch mizerny. Jedna pokuszę sie na parę słów. Trzech nowych muszkieterów nazwę ich od imion ABF już się wdrożyło w radzie. Pokazują swoja odrębność myślenia i pomysły. Większość inwestorów rzuciło się na akcje na wig 20 tam spory ruch i kupno oraz sprzedaż odbywa się pakietami po parę tysięcy złotych. Ale od dwóch dni dostają po tyłkach wiec wrócą na mniejsze spółki.
    Nasza jest ciekawa tylko gamonie z RN nic nie piszą co wku....... wszystkich posiadaczy akcji. Ale to jest celowe. Brak informacji jest działaniem celowym. Myślę że pojedziemy do 25-30zł przed kwietniem ale życie pokaże.
  • Re: Ekhm... Autor: ~Rrr [37.47.50.*]
    Trochę mało chętnych do oddania wszyscy czekaja
    Witam
    Ktoś kiedyś powiedział że nie wchodzi się do tej samej rzeki dwa razy ale to dotyczyło krokodyli w Australii. Jednak jest to mało prawdopodobne ale jeden z muszkieterów prowadził rozmowy z LLP. Oni nasza spółkę wypchnęli w 2010r. Czy to ma oznaczać tworzenie jakiegoś konsorcjum??? Może ktoś cos więcej wie? Może jakieś dementi zarządu? Oni czytają fora giełdowe.
    Pozdrawiam.
    Witam
    W raporcie EAH potwierdzają skupowanie jednak w zakresie 18-19.
    Mało kasy maja chyba bo na wyższych pułapach są spore pakiety.
[x]
ESOTIQ -1,34% 36,70 2025-11-07 15:48:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.