Tak mi wychodzi ze sprawozdania finansowego, że w IV kwartale na działalności operacyjnej mają 84 mln zł, to jest duża kwota i z czasem się zamienia w zysk......
warto sie zainteresować idzie sporo pracy w branży również w infrastrukturze światłowody/5G fundusze to będa pakowac jak będzie juz sporo drożej, kisi sie bo były ryzyka a teraz zdecydowanie ryzyka znikają
można sobie porównać operacyjnie z sygnity i wybrać tańszą opcję pakowałem sygnity po 3 zł w maju a teraz każdy widzi, tutaj pełne zaskoczenie wynikami no i infa całkiem dobre się pojawiły
W czwartym kwartale 2020 roku skonsolidowane przepływy środków pieniężnych były dodatnie i wyniosły 58,5 mln zł. Przepływy pieniężne z działalności operacyjnej były dodatnie i wyniosły w IV kwartale 2020 roku – 84,0 mln zł. Przepływy środków pieniężnych z działalności inwestycyjnej w IV kwartale 2020 roku były ujemne i wyniosły – 4,1 mln zł. Kluczowy wpływ na stan środków miały wydatki w obszarze nabycia rzeczowych aktywów trwałych i wartości niematerialnych za kwotę 4,5 mln zł. Dodatni wpływ na przepływy pieniężne z działalności inwestycyjnej miała spłata udzielonych pożyczek, otrzymane odsetki oraz sprzedaż środków trwałych – łącznie 0,3 mln zł.
3.3.2021 WASKO zawarło umowę z Wojewódzkim oddziałem Narodowego Funduszu Zdrowia z siedzibą w Katowicach, której przedmiotem jest świadczenie usługi wsparcia technicznego dla macierzy dyskowych.