tak tak, tylko podaz jest spora , ale nie agresywna, ktos sie z nami zegna, inni chca zosttac na dluzej, Ci co kupuja teraz nie oddadza tak szybko trzeba wybic pow 1 zl ja czekam na swiezy hajs
tak, wyglada bardzo dobrze technicznie, takie anemiczne wzrosty na poczatek trednu wrzostowego i tasownie akcjonariatu dlugoterminowaego ale vol zaczyna byc przyzwoity powtorzez jeszcze raz ze tu ff jest niewielki jak bedzie pod co rosnac to mamy kilka lat hossy
Pytanie do zamet długo tu siedzisz bo ja wlazlem dziś. 1 -analiza techniczna 2 -wszystkie gnioty groszowe rosną to i tu jest szansa 3- ropa droga i przemysł rośnie 4- możliwe wezwania
od listopada
oprocz tego co napisales to
stabilny glowny akcjonariusz pomimo ze sknerus
konserwatynw podejscie do finansow, jednak dobrze zarzadzaja kosztami i cash flow
duze stan gotowki=>moga przejmowac
perspekyywa bycia dostawca oze, chojnice juz to robia
skoro ich tdj nie sciaga to pewnie pozwoli urosnac kilkukrotnie podobnje jak fmf
tak, to mielenie na duzym stosunkowo vol ma wiekszy sens
nawet bloker co jakis czas odpusza bo juz traci amo
widze ze oprocz nas ktos tu sie pakuje..ktorys z fundow
@ car, mysle ze powinenes doinwestowac jeszcze wiem ze malo zarobiles na PGO ;/ tu jak bedzie wezwanie to szacuje na ok 1,2-1,3 ale jak nie bedzie to naprawde sa wszelkei przeslanki by roslo organicznie przez wiele lat
Jak mam inwestować więcej jak wczoraj kupiłem 120 tyś..wiecej kasy mam tylko w pmpg tam liczę na 10 zł niedługo. Średnia na Pmpg 2,7 zł 8 lat usredniania na tej spółce..
ja osobiscie sobie zalozylem ze < 1 zl docelowo chce miec sporo wiecej, ale jesli beda dobre newsy splywac to bede rowniez usrednial w gore czekam na swieza gotowke z innych iwestycji, ale jeszcze niech kwitna