Zaraz naskaczy na Ciebie masa leszczy że pociąg odjechał, hahahahha ule mam z nich ubaw, widać że wywalają na potęgę, moska sprzedaje swoje udziały, jazda na poniżej zeta, leszcze mogą pożegnać się z pieniexzmi, do 10 gronie może nie spadnie jak piszesz ale 50 groszy pewne
Ok Aga, napisałaś że 50 groszy pewne, od dzisiaj przez następne kilka dni sprzedam cały posiadany pakiet, jeśli jednak nie będzie 50 groszy to spotkamy się w sądzie. Napisałaś że 50 groszy pewne, na publicznym forum wiec jest to Twoja 100% rekomendacja i pewnik, odważnie, żaden analityk w analizie nie piszę że na pewno cena osiągnie jakiś poziom, tylko przypuszcza bo wie że za to można pociągnać do odpowiedzialnosci karnej. Oczywiscie jeśli cena w najbliższych miesiącach pójdzie do góry to też spotkamy sie w sądzie. Oddasz mi całą różnicę :)
Dziekuję za pewny zysk
Pozdrawiam
Prawnik z Warszawy
Aga, spokojnie jestem leszczem i posiłkuję się czesto rekomendacjami na forum, zwłaszcza takimi pewnymi na których stracic nie mogę. Nie pierwsza będziesz tylko tyle Ci powiem. Najłatwiejsza kasa w historii. Sami sobie jesteście winni. Pozdrawiam i do zobaczenia pewnie za jakiś czas.
Prawnik z Warszawy
jeśli kupno przy zrostach z obrotem 10-30 tys akcji jest dla Ciebie tak samo miarodajne jak dzień spadkowy z obrotem 1218 akcji to musisz zapoznać się z pojęciem "wolumen" w słowniczku dla początkujących na gpw pozdrawiam