• Sypanie Autor: ida2010 [83.31.146.*]
    Kierunek 10 groszy. PS. Rynek jest dojrzały - widzi pakiety na sprzeda po 10 000, 5000 akcji
  • Re: Sypanie Autor: ~Aga [89.64.39.*]
    Zaraz naskaczy na Ciebie masa leszczy że pociąg odjechał, hahahahha ule mam z nich ubaw, widać że wywalają na potęgę, moska sprzedaje swoje udziały, jazda na poniżej zeta, leszcze mogą pożegnać się z pieniexzmi, do 10 gronie może nie spadnie jak piszesz ale 50 groszy pewne
  • Re: Sypanie Autor: ~Prawnik_warszawa [89.22.214.*]
    Ok Aga, napisałaś że 50 groszy pewne, od dzisiaj przez następne kilka dni sprzedam cały posiadany pakiet, jeśli jednak nie będzie 50 groszy to spotkamy się w sądzie. Napisałaś że 50 groszy pewne, na publicznym forum wiec jest to Twoja 100% rekomendacja i pewnik, odważnie, żaden analityk w analizie nie piszę że na pewno cena osiągnie jakiś poziom, tylko przypuszcza bo wie że za to można pociągnać do odpowiedzialnosci karnej. Oczywiscie jeśli cena w najbliższych miesiącach pójdzie do góry to też spotkamy sie w sądzie. Oddasz mi całą różnicę :)
    Dziekuję za pewny zysk
    Pozdrawiam
    Prawnik z Warszawy
    Buchahahhahahahaggaga, leszcze ujadaja
    nie wiem kto to od Ciebie kupi jak arkusz na kupnie pusty buchhahahha
  • Re: Sypanie Autor: ~Prawnik_warszawa [89.22.214.*]
    Aga, spokojnie jestem leszczem i posiłkuję się czesto rekomendacjami na forum, zwłaszcza takimi pewnymi na których stracic nie mogę. Nie pierwsza będziesz tylko tyle Ci powiem. Najłatwiejsza kasa w historii. Sami sobie jesteście winni.
    Pozdrawiam i do zobaczenia pewnie za jakiś czas.
    Prawnik z Warszawy
  • Re: Sypanie Autor: ida2010 [83.31.146.*]
    Spójrz na karnet zleceń z prawej : kupi -ile?
    Pozdrawiam!
    Prawnik_Strasburg.
  • Re: Sypanie Autor: ~Aga [5.173.48.*]
    Zerowy popyt, nikt juz nie chce na promocji? Heheh napompowany balon pękł
  • Re: Sypanie Autor: ~Rysiek [83.15.93.*]
    jeśli kupno przy zrostach z obrotem 10-30 tys akcji jest dla Ciebie tak samo miarodajne jak dzień spadkowy z obrotem 1218 akcji to musisz zapoznać się z pojęciem "wolumen" w słowniczku dla początkujących na gpw pozdrawiam
  • Re: Sypanie Autor: ~Rysiek [83.15.93.*]
    przepraszam, transakcja która ZASYPAŁA KURS to sprzedane 20akcji (słownie dwadzieścia) po 3zł o 15:00:37
  • Re: Sypanie Autor: ~Zyga [88.135.179.*]
    Kurczę nie wierzyłem i musiałem sprawdzić wykaz transakcji. I faktycznie na II fixingu ktoś zwalił kurs wywalając 20 sztuk akcji, hehehe.
  • Re: Sypanie Autor: ida2010 [5.184.7.*]
    Rysiu, Zyga zobaczymy na co Was stać jutro?????
    20 akcji to 20 butelek piwa!
    Czekamy!!!
  • Re: Sypanie Autor: ~Rambo [188.146.39.*]
    nie wiem co pijają chłopaki, widać co Ty, Damo pijasz,

ja wolę coś smaczniejszego od Harnasia w puszce więc poczekam na akcje wartą mojego krafta
[x]
HAMBURGER -16,67% 0,20 2026-03-11 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.