Dnia 2021-03-01 o godz. 10:59 ~Wwl napisał(a): > Nowa osoba od IR się pojawiła. Może wreszcie kontakt z akcjonariuszami będzie taki jak powinien. Warto było pisać na forum
Tak tak, na pewno podjeto decyzje o zatrudnieniu kogos przez Twoje... (sprawdza notatki)... posty na forum bankiera o tym, ze prezes spolki zajmujacej sie produkcja gier gra w gry i je paczki.
niech to się jeszcze pokisi, mam spory pakiecik DDI ale chciałem jeszcze wskoczyć z częścią zysków z BLO tylko, że tam przewiduję satysfakcjonujące mnie żniwa dopiero za kilka miesięcy, Mam BLO od 2015 albo 16tego i chyba powoli dojrzewam aby spuścić resztę
No ciekawy ruch z tym IR. Wyglada na to, jakby nowy/potencjalny nowy (?) inwestor do tech ich „zmusil/zachecil”- inwestor, ktory bedzie chcial na pakiecia zarobic zapewne nie mniej, niz 500%
Jak to nie wie jak wygląda, był gdzieś zwiastun trailer i generalnie dupy nie urywa. Gierka dobra na mobilne urządzenia a nie PCty czy konsole. Zły target urządzeń sobie obrali. Ogółem jak za freeko dorzucą ją do opakowania jajek z biedronki to można pewnie wziąć.
Nie rozumiem jak można pisać takie głupoty. Albo nie masz pojęcia o gierwczkowie i nie wiesz o czym piszesz albo specjalnie trollujesz na spadki żeby jeszcze coś tanio dokupić. Problem w tym taki mam to w dupie, ja swoje wiem ale jak czytam twoje wypociny to mnie aż w dołku ściska z zażenowania.
Gwiazda nie rodzi się w jeden dzień tak ze polecam artykuł szkoda ze niema starych wątków forum z 2014 roku z bankiera. Ogólnie bardzo mnie to denerwuje ze bankier usuwa stare dyskusje wiele osób miało by szerszy pogląd na niektóre spółki oraz uratować kapitał lub podejmować inne decyzje .Tym bardziej ze nie jest autorem tych wątków. Chodzi mi od czego zaczynał BLOOBER i to zamiłowanie horroru przerzucił na ifun4all gdzie spółka długo nie mogła się odnaleźć. https://www.gry-online.pl/firma.asp?ID=4443
Ok, 140.000, potem dokupiłem 20.000, teraz ponownie. Jak na kogoś kto trolowal na spadki, jako ze DDI nic nie warte, teraz jesteś śmiesznym trolem na wzrost.