Panowie, śpieszmy się dobierać po taniości akcje elektrobudowy, pozostało raptem 6 tygodni.
Panowie ~Olo, ~Mistrz, ~Świadomy, ~Vivaldi, ~inwestorek, itd. jak rozumiem zastawy przez weekend porobione więc dzisiaj będziecie się prześcigać i wyrywać sobie te perły, kurs wystrzeli że po 1 min zawieszenie notowań. Spodziewam się że wszyscy przekroczycie 5% i jakoś w piątek syndyk opublikuje wasze nazwiska?
Błąd, ja nie naganiam na wzrosty, nic mnie nie obchodzi czy ktoś kupi czy nie. To decyzja każdego z Was, mi chodzi tylko o niekonsekwencję. Bo próbował ostrzegać nas AmberGold który chyba zamilkł, twierdził, że to tylko ulica kupuje. Kilka dni później Pan Maroszek się ujawnił i AmberGold coraz mniej zaczął pisać. Wtedy uaktywnił się AliBaba który nas ostrzega, że po 8 kwietnia zawieszą notowania. No i widzę, niekonsekwencję w ilości długu. Ja mówię wprost jestem by tutaj zarobić. Jestem na giełdzie od wielu lat obserwuje bankiera i na każdej spółce znajduje się kilka takich osób jak Wy którzy nas inwestorów ostrzegają jaki to śmieć i bankrut. Tylko jedno jest pewne kupujemy plotki sprzedajemy fakty. Ja kupuje plotki bo uważam, że firma jest do uratowania. Natomiast każdy z Was sam podejmuje decyzję. Wiem, że firma jest zadłużona, wiem, że jest w upadłości ja to wszystko wiem. Nie zakłamuje rzeczywistości, że jest inaczej bo zgadzam się z Wami. Być może stracę, być może zarobię zobaczymy co los przyniesie, jednak podjąłem ryzykowaną decyzję w oparciu o swoje powody. Natomiast każdy z Was musi sam oszacować ryzyko przy tej inwestycji i wtedy podjąć decyzję. Ja przedstawiłem we wcześniejszych postach to co ja uważam nie jest to pewne to tylko jedna z możliwych hipotez. Natomiast doradzam samodzielne myślenie i nie opieranie się na tym co pisze nieznajoma osoba na bankierze, bo na pewno nie jest Twoim przyjacielem i na pewno nie chce Ci pomóc.
Dnia 2021-03-01 o godz. 08:12 ~Mistrz napisał(a): > Żartowniś :P. Co tak późno do roboty przychodzisz? Będzie po premii.
Chyba za wcześnie :D otwarcie sesji dopiero o 9:00 ale widzę Panowie już gotowi i czekają na rozpoczęcie wyścigu.
Dobrze, dobrze, ścigajmy się Panowie w kupowaniu, zobaczymy kto z nas dzisiaj zakupi najwięcej :D
Zamilkłem gdyż przekonałem się, że faktycznie "Pan Bóg tylko dlatego nie spuścił na ziemię drugiego potopu ponieważ przekonał się o bezskuteczności pierwszego".