Ola powiedziała że mam do Ciebie wielką słabość i kazała mi się umówić na randkę. I co Ty na to???? Tylko nie pisz żeś żonaty,bo kawa to tylko kawa,i nie pisz że nie zadajesz się z baranami bo ja owieczka!!!! A nosek faktycznie bez makijażu to mam piegaty( lekko i tylko nosek) :))))
Dnia 2021-02-28 o godz. 23:15 ~Sheep napisał(a): > Ola powiedziała że mam do Ciebie wielką słabość i kazała mi się umówić na randkę. I co Ty na to???? Tylko nie pisz żeś żonaty,bo kawa to tylko kawa,i nie pisz że nie zadajesz się z baranami bo ja owieczka!!!! A nosek faktycznie bez makijażu to mam piegaty( lekko i tylko nosek) :))))
Jeśli poszukasz to mnie znajdziesz - nie trać jednak czasu na pierdoły bo od siedzenia to tylko Groclin zarabia.
Bardzo piękna randka na tym Groclinie, aż pozazdrościłam ;) Może ja też powinnam kogoś zaprosić na randkę :) Tylko kogo ??? :) Podobno, kto się czubi , ten się lubi...To może Romek ? :) Wprawdzie, niestety, nie mam piegowatego noska, ale podobno uroczo się uśmiecham :)))) Romku, co Ty na to ? :)
Dnia 2021-03-01 o godz. 22:41 ~Ola napisał(a): > No dobrze, żeby Mroczny mnie nie pobił zmieniam nomenklaturę ... > Randkę zamieniamy na business meeting ;)
Aż się prosi o sarkastyczne podsumowanie. Ale ja się wypinam z przypadającej mi w nim roli :)