Zastanawiam się czy spółka w obecnej sytuacji przejdzie na notowania ciągłe. Co do jakichś spektakularnych wzrostów to uważam że trzeba się wstrzymać do 25 marca. Teraz będzie jazda ale tylko i wyłącznie spekulacyjna. Można zarobić ale też można nieźle umoczyć kasę.
a po co na ciagłe? zywiec jest na fiksie i mu to na zdrowie wychodzi tak jest dobrze. nie ma spekuli bo sie boi po co gadac o jakims scaleniu skoro nie ma takiej potrzeby!! nowe akcje beda wypuszczone przez własciciela zeby odrobil to co włozył w spłate zadłuzenia i zeby sobie to odebrał potem powoli upłynniając - to moje przemyslenie a bedzie roslo bo akcji jest mało 18 % w obrocie od kilku dni jedni sprzedają i ględzą o korekcie inni tez bo chca kupic a tu powoli idzie do przodu
Dnia 2021-03-02 o godz. 12:15 ~pawel napisał(a): > a po co na ciagłe? zywiec jest na fiksie i mu to na zdrowie wychodzi > tak jest dobrze. nie ma spekuli bo sie boi > po co gadac o jakims scaleniu skoro nie ma takiej potrzeby!! > nowe akcje beda wypuszczone przez własciciela zeby odrobil to co włozył w spłate zadłuzenia > i zeby sobie to odebrał potem powoli upłynniając - to moje przemyslenie > a bedzie roslo bo akcji jest mało 18 % w obrocie od kilku dni > jedni sprzedają i ględzą o korekcie inni tez bo chca kupic a tu powoli idzie do przodu > > NIC sie w trendzie nie zmieni > moje zdanie >
FIXING są to notowania jednolite. Kupno i sprzedaż odbywa się w godzinach od 11.00 do 11.30. i od 15.00 do 15.30. Jednolite tzn. jak cena została ustalona na 0,35 pln. to już przez ół godziny się nie zmieni. Zapytam teraz w jakich godzinach były transakcje na Browarze Żywiec ??? Od kiedy to Browa rŻywiec jest na FIXINGU ???
Dnia 2021-03-02 o godz. 12:15 ~pawel napisał(a): > a po co na ciagłe? zywiec jest na fiksie i mu to na zdrowie wychodzi > tak jest dobrze. nie ma spekuli bo sie boi > po co gadac o jakims scaleniu skoro nie ma takiej potrzeby!! > nowe akcje beda wypuszczone przez własciciela zeby odrobil to co włozył w spłate zadłuzenia > i zeby sobie to odebrał potem powoli upłynniając - to moje przemyslenie > a bedzie roslo bo akcji jest mało 18 % w obrocie od kilku dni > jedni sprzedają i ględzą o korekcie inni tez bo chca kupic a tu powoli idzie do przodu > > NIC sie w trendzie nie zmieni > moje zdanie >
FIXING są to notowania jednolite. Kupno i sprzedaż odbywa się w godzinach od 11.00 do 11.30. i od 15.00 do 15.30. Jednolite tzn. jak cena została ustalona na 0,35 pln. to już przez ół godziny się nie zmieni. Zapytam teraz w jakich godzinach były transakcje na Browarze Żywiec ??? Od kiedy to BrowarŻywiec jest na FIXINGU ???
Albii kitujesz (tak obstawiam) albo składasz zlecenie w trakcie trwania Fixa co powoduje ze sama cena jest zanizona ale jesli nie ma resztek w cenie fixa to cóż ....
Dnia 2021-03-03 o godz. 11:53 warto napisał(a): > A wiesz jakie są warunki zeby przejść na ciągłe?
Na notowaniach WIG jest 3 miesiące powyżej 50 gr. i muszą być obroty. Teraz chyba nawet zeszli z ceną. Ale jak jest na New Connect to nie bardzo jestem zorientowany.