Faktycznie moderator ma inny pomysł na forum. Widać umawianie się na randki traktuje żartobliwie... z dozą optymizmu. Ja w moim wątku apelowałem - jedynie o nie łączenie dnia dzisiejszego - naszych tutaj wydumanych problemów z tragedią sprzed lat. Tragedią w znaczeniu tego, że wypadki się zdarzają w każdej pasji i niestety czasami płaci się za to najwyższą cenę. Godnym pogardy jest jednak konfabulowanie związku pomiędzy tragedią śmierci ludzi, a --- naszą codziennością.
Masz rację. Nie pomyślałem o tym ale masz rację. Znowu się czegoś o sobie dowiedziałem. W końcu normalnego inwestora taka informacja nie powinna wyprowadzić z równowagi. A mnie wyprowadziła. Przypomniałem sobie jaka mi w duszy muzyka gra. Czasem tak jest, że jedna struna wyzwala cała orkiestrę emocji.
Dnia 2021-03-01 o godz. 10:33 ~kpt_STNR napisał(a): > Masz rację. Nie pomyślałem o tym ale masz rację. Znowu się czegoś o sobie dowiedziałem. W końcu normalnego inwestora taka informacja nie powinna wyprowadzić z równowagi. A mnie wyprowadziła. Przypomniałem sobie jaka mi w duszy muzyka gra. Czasem tak jest, że jedna struna wyzwala cała orkiestrę emocji. >
Super! W drodze rewanżu na tej ścieżce ku porozumieniu nie będę już pisał o pilotażu.