• Już w marcu 5zł? Autor: ~Maria [31.0.49.*]
    Jestem zainteresowana kupnem.
    Co sądzicie?
  • Re: Już w marcu 5zł? Autor: ~Rychu [5.173.97.*]
    Ja bym poczekał. Szkoda kasy jeśli by mieli zawiesić.
  • Re: Już w marcu 5zł? Autor: ~alex [91.246.66.*]
    Tu wszystko możliwe nawet 4 zeta czy 20 też. Ruletka poprostu ,Posiadam jeszcze trochu tego papiera bo dużo wcześniej wyrzuciłem i pomalutku dokupuje im niżej tym więcej..Ale zdaje sobie sprawę że tutaj pociąg jak ruszy to będzie to pendolino.....i niektórym pozostanie pomachanie mu tylko z peronu....
  • Re: Już w marcu 5zł? Autor: vukooo272 [158.233.246.*]
    Dokładnie, mam podobną strategie i dokupuje co jakiś czas :)
    Z rana kolejne ESPI potwierdzające że wycena spółki zależnej jest większa niż całej grupy.
  • Re: Już w marcu 5zł? Autor: zbychu91 [109.197.190.*]
    Dnia 2021-03-01 o godz. 08:39 ~alex napisał(a):
    > Tu wszystko możliwe nawet 4 zeta czy 20 też. Ruletka poprostu ,Posiadam jeszcze trochu tego papiera bo dużo wcześniej wyrzuciłem i pomalutku dokupuje im niżej tym więcej. Ale zdaje sobie sprawę że tutaj pociąg jak ruszy to będzie to pendolino.....i niektórym pozostanie pomachanie mu tylko z peronu....

Dokładnie tak, też nie wykluczam jeszcze spadków, chociaż myślę że poniżej 6zł już cena nie zejdzie ale cierpliwi się doczekają jeszcze 30-40zł bez problemu. Myślę że jeszcze w tym roku ale zobaczymy, trzeba czekać aż to ruszy a gdy to się stanie to już bardzo szybko poleci.

Teraz się utrzymuje atrakcyjna cena ale chyba kto miał kupić ten kupił ile chciał i czeka. Ja już mam zainwestowany określony % mojego portefla w aforti i nie dokupuje dopóki cena nie spadnie poniżej 6,80 wtedy bym zaczął stopniowo dokupować ;)
[x]
AFHOL 6,87% 2,50 2023-06-01 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.