Panel wirusowy to porazka.
Czulosc na poziomie antygenowych a w dodatku jakies metne tlumaczenia o kontaminacji probek.
Kto te maszynke kupi?
MRSA/SA w krajach pln Europy juz nie jest problemem wiec uzytecznosc maszynki zbyt niska na wykrojenie udzialu w rynku.
Jest klapa dzieciaki. Wartosc ewentualnej transakcji pikuje w dol i to oddaje kurs akcji.
Na stale bedzie <100.
W Bacteromuca bardziej wierze ale on ma zastosowanie dla nauki raczej wiec spodziewana cena znacznie nizsza.
Obecnie wielkie ryzyko. Mysle ze musi jeszcze sie przepolowic zeby mozna bylo skubnac.
co sie musi stac, abyscie przestali bronić carlosa? Do tej pory pisaliscie, spoko bo duzi nie wywalają, a tu duzy wywala a Wy znowu różowe okulary. Nie wiem czy goldman i shotgun, to ten sam, ale jednak oni mieli racje a nie wasz GURU CARLOS
Kto będzie miał rację to się okaże za parę miesięcy.Jestem optymistą i nić tego nie zmieni. Jeżeli wierzycie w to piszcie to już bym dawno sprzedał akcje, jednak podejrzewam a nawet jestem pewien , że nie robicie tego bezinteresownie
Milton kapitalizacja 22 mln SkinSENSE™ Rozwiązaniem jest automatyzacja odczytu skórnych testów alergicznych. Nasz system SkinSENSE™ z głowicą HYBRID II™ do obrazowania multispektralnego wprowadza nową jakość w alergologii.