• Potencjalni kupcy sie wycofuja? Autor: ~Goldman [82.118.21.*]
    Panel wirusowy to porazka.
    Czulosc na poziomie antygenowych a w dodatku jakies metne tlumaczenia o kontaminacji probek.

Kto te maszynke kupi?
    MRSA/SA w krajach pln Europy juz nie jest problemem wiec uzytecznosc maszynki zbyt niska na wykrojenie udzialu w rynku.

Jest klapa dzieciaki. Wartosc ewentualnej transakcji pikuje w dol i to oddaje kurs akcji.
    Na stale bedzie <100.
    W Bacteromuca bardziej wierze ale on ma zastosowanie dla nauki raczej wiec spodziewana cena znacznie nizsza.

Obecnie wielkie ryzyko. Mysle ze musi jeszcze sie przepolowic zeby mozna bylo skubnac.
  • Re: Potencjalni kupcy sie wycofuja? Autor: ~Bufet [87.239.222.*]
    Co za bzdury. To juz nawet nie jest smieszne.
  • Re: Potencjalni kupcy sie wycofuja? Autor: ~Aaa [37.47.10.*]
    Z głupotą się nie wygra, szkoda zdrowia na polemikę z trollami. Carlos dobrze zrobił , pozdrawiam ,może przeczytasz.
  • Re: Potencjalni kupcy sie wycofuja? Autor: ~IQUPUJAcy [87.206.211.*]
    co sie musi stac, abyscie przestali bronić carlosa?
    Do tej pory pisaliscie, spoko bo duzi nie wywalają, a tu duzy wywala a Wy znowu różowe okulary.
    Nie wiem czy goldman i shotgun, to ten sam, ale jednak oni mieli racje a nie wasz GURU CARLOS
  • Re: Potencjalni kupcy sie wycofuja? Autor: ~Aaa [37.47.10.*]
    Kto będzie miał rację to się okaże za parę miesięcy.Jestem optymistą i nić tego nie zmieni. Jeżeli wierzycie w to piszcie to już bym dawno sprzedał akcje, jednak podejrzewam a nawet jestem pewien , że nie robicie tego bezinteresownie
  • Re: Potencjalni kupcy sie wycofuja? Autor: ~pol [77.255.91.*]
    podobno za wycofanie płaca 50 pln od akcji
  • Re: Potencjalni kupcy sie wycofuja? Autor: rumuns [89.64.47.*]
    Milton kapitalizacja 22 mln
    SkinSENSE™
    Rozwiązaniem jest automatyzacja odczytu skórnych testów alergicznych. Nasz system SkinSENSE™ z głowicą HYBRID II™ do obrazowania multispektralnego wprowadza nową jakość w alergologii.
[x]
SCPFL 0,96% 147,80 2025-12-05 16:48:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.