Z racji tego, że 2 tyg. temu kupiłem akcje po 10 gr nie mogłem się powstrzymać i kupiłem w Kauflandzie pare piwek z Czarnkowa. Powiem tak Konstancin Pszeniczne zupełnie nieudane nie dało się pić, kiedyś uwarzyłem podobne w domu ale moje było jednak lepsze. Do tej pory prawdopodobnie najgorsze piwo. W/g mnie powinni wycofać ze sprzedaży. Potem było Noteckie Pils. Jak dla mnie takie przeciętne piwko. Potem było już znacznie lepiej - Izraelskie to już coś tu zaczęło się dziać, Noteckie Koźlak - czuć głębię przy moim świetle bordowe no i mój konkurs wygrało Konstancin IPA po prostu poezja. Cena piw od 3,29 do 7.29 zł czyli pomiędzy piwami koncernowymi a typowym kraftem. Uważam, że regionalne piwa z Czarnkowa mają ogromny potencjał tylko muszą być bardziej zauważone. Dzisiaj będę próbował Gniewosza Korzennego. Zobaczymy co przyniesie nowy czas.
Ale jaja zrobiłem podobnie. Dziwne bo też po tej cenie kupowałem, żałuję tylko że tak mało. Też byłem popróbować piw tego browaru. Dopowiem tylko abyś spróbował piwa Warszawiak.:-)
Dnia 2021-02-27 o godz. 10:12 ~0A0 napisał(a): > Ale jaja zrobiłem podobnie. Dziwne bo też po tej cenie kupowałem, żałuję tylko że tak mało. Też byłem popróbować piw tego browaru. Dopowiem tylko abyś spróbował piwa Warszawiak.:-)
~0A0 i tak zrobię, zaraz po południu jadę do Kauflandu, wezmę piwo Warszawiak oraz Gniewosza Korzennego, dziś wieczór festiwal Czarnkowa cd. :)