• degustacja piwa Czarnków Autor: ~R8 [5.173.130.*]
    Z racji tego, że 2 tyg. temu kupiłem akcje po 10 gr nie mogłem się powstrzymać i kupiłem w Kauflandzie pare piwek z Czarnkowa. Powiem tak Konstancin Pszeniczne zupełnie nieudane nie dało się pić, kiedyś uwarzyłem podobne w domu ale moje było jednak lepsze. Do tej pory prawdopodobnie najgorsze piwo. W/g mnie powinni wycofać ze sprzedaży. Potem było Noteckie Pils. Jak dla mnie takie przeciętne piwko. Potem było już znacznie lepiej - Izraelskie to już coś tu zaczęło się dziać, Noteckie Koźlak - czuć głębię przy moim świetle bordowe no i mój konkurs wygrało Konstancin IPA po prostu poezja. Cena piw od 3,29 do 7.29 zł czyli pomiędzy piwami koncernowymi a typowym kraftem. Uważam, że regionalne piwa z Czarnkowa mają ogromny potencjał tylko muszą być bardziej zauważone. Dzisiaj będę próbował Gniewosza Korzennego. Zobaczymy co przyniesie nowy czas.

Smacznego piwka :)
  • Re: degustacja piwa Czarnków Autor: ~0A0 [89.231.176.*]
    Ale jaja zrobiłem podobnie. Dziwne bo też po tej cenie kupowałem, żałuję tylko że tak mało. Też byłem popróbować piw tego browaru. Dopowiem tylko abyś spróbował piwa Warszawiak.:-)
  • Re: degustacja piwa Czarnków Autor: ~R8 [5.173.130.*]
    Dnia 2021-02-27 o godz. 10:12 ~0A0 napisał(a):
    > Ale jaja zrobiłem podobnie. Dziwne bo też po tej cenie kupowałem, żałuję tylko że tak mało. Też byłem popróbować piw tego browaru. Dopowiem tylko abyś spróbował piwa Warszawiak.:-)

~0A0 i tak zrobię, zaraz po południu jadę do Kauflandu, wezmę piwo Warszawiak oraz Gniewosza Korzennego, dziś wieczór festiwal Czarnkowa cd. :)
  • Re: degustacja piwa Czarnków Autor: ~Czesio [83.23.92.*]
    CZARNE NOTECKIE RZĄDZI!
  • Re: degustacja piwa Czarnków Autor: ~Gfd [145.129.243.*]
    Panowie jak jeszcze zmodernizuja sprzet na produkcji to tez polepszy sie smak
  • Re: degustacja piwa Czarnków Autor: ~Gfd [145.129.243.*]
    I facebook orzył browaru odrazu
  • Re: degustacja piwa Czarnków Autor: ~78 [89.73.137.*]
    Po polsku naucz się pisać orle, jaki browar, taki kurs, jaki kurs, tacy akcjonariusze.
[x]
CZARNKOW 0,00% 0,10 2026-04-15 11:18:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.