15 gr to byłoby marzenie! Pamiętaj gościu żebyś nie zapomniał wyrzucić tych 200 tys akcji. Gwarantuję, że szybko znajdą się nabywcy ! Pamiętaj też, że poniekąd złożyłeś publicznie oświadczenie woli!
Wielu tutaj obecnych myśli że tutaj będzie 10/20zl za akcję. Będzie tylko potrzeba cierpliwości najważniejsze że spoko się spisuje na 4+ była by 5+ tylko za mały przepływ gotówki jak przepływ gotówki będzie rósł proporcjonalnie do nowych klientów to inwestorzy będą wchodzić drzwiami i oknami. Pozdrawiam . A co do wywalania akcji to dawaj wywal "śmiecia " wielu czeka na to .
No i dla mnie to też największa bolączka. Przepływy pieniężne jeszcze w lutym też mogą być słabe ze względu na Nigerię, ale już od marca liczę na przynajmniej +50% przepływów, bo jak na razie jest to niewspółmierne z ilością nowych użytkowników, a jakoś jednak powinno się to łączyć. Przy tej liczbie aktywnych użytkowników, przepływy powinny być już w granicach 200mln - 300mln patrząc na inne fintechy. Trzeba cierpliwie czekać.
Ja tam też cały czas coś skubię, w piątek kolejne 3200 sztuk, liczę na zjazd, po 85gr wziął bym jeszcze z 30K, ale pewnie więcej będę dobierał powyżej złotówki jak coś się zacznie bardziej urealniać.
Po komentarzach na FB widać, że Spoko zaczyna być dostrzegana przez Turków robiących przelewy do swojego kraju! Kwoty transferów np. z Niemiec powinny wpłynąć na raportowaną wartość przelewów!
Mam taką nadzieję że zamkną te 2 sprawy do końca kwietnia a później niech w końcu zwolnią chamulec ręczny i niech się toczy z górki oby jak kula śniegowa
Dokładnie 3 miesiące temu kurs 66gr, to na prawdę męczy? Rozumiem że można było w tym czasie ugrać więcej, ale masz jakieś pewniaki na przyszłe 3 miesiące?
W perspektywie 3 miesięcy wygląda to fajnie, tylko że ja rozpocząłem skup w 2019 roku od kilkunastu gr, podjazd w okolice 1.2 zł i znowu zjazd na 25 gr gdzie nic nie sprzedałem. Teraz znowu powolna wspinaczka pod 1 zł. Przyznasz, że trzeba mieć stalowe nerwy i wiarę w spółkę, która ostatnio cedzi ważne informacje. Czekam tutaj na kilkadziesiąt zł, bo wiem że tyle będzie warta. Wierzę w nich od startu PU i kilku tysięcy aktywnych.
Pomyśl o tych co kupowali na tym rajdzie w zeszłym roku, i równy rok temu zjechali do 25gr po raptem 3 miesiącach. Mamy fundamenty a puki co faktycznie konsolidacja która przy tych obrotach może zająć trochę czasu, chyba że wpadnie jakieś konkretne info jak np. na mpay. Ja nie liczę na wiele, ale jak do końca roku będzie 1,30 to mi to w zupełności wystarczy, nie znaczy że sprzedam, trzymam na long i mocno mierzę w spółkę.