• Coddeaddict w Comparic Autor: ~Ass [31.0.90.*]
    Info z fb InnerValue: Już w poniedziałek gościem Comparic.tv Rynki będą Sebastian Goliński oraz Agata Maroń.

Przedstawiciele Code Addict i Nessie Research Lab opowiedzą o zmianach, jakie zaszły ostatnio w Codeaddict, nawiązanych współpracach oraz planach na najbliższe miesiące.

Zapraszamy przed monitory od 10:00!
  • Re: Coddeaddict w Comparic Autor: ~nw [83.8.251.*]
    Postaram się być. Dzięki za cynk.
  • Re: Coddeaddict w Comparic Autor: ~Rafi [78.133.163.*]
    Już czas startować czekamy na info.
  • Re: Coddeaddict w Comparic Autor: ~nw [83.8.251.*]
    Najważniejsze info z wywiadu: Dziś ruszył pierwszy etap produkcji gry Gigafactory. Szczegóły dotyczące przejęcia Nessie i Softie poznamy w ciągu 2-3 tygodni. Spółka rozważa dalsze przejęcia gotowych zespołów z branży gamedev zarówno w Polsce jak i za granicą.
    Przypominam że w marcu ma wyjść eSPORTSbase, poza dostępnym już CS:GO (Counter-Strike:Global Offensive) dojdzie zdaje się inna bardzo popularna gra: Fortnite(co do tego nie jestem pewien bo musiałem na chwilę wyjść z pomieszczenia i jednym uchem usłyszałem tytuł tej gry).
    Większość informacji już znana, ale fajnie że ruszyli z produkcją gry, a jeśli w eSPORTSbase drugą grą będzie Fortnite to też świetne info.
  • Re: Coddeaddict w Comparic Autor: ~Dzik [5.173.241.*]
    Skąd ten "zrzut" dziś?
  • Re: Coddeaddict w Comparic Autor: ~Ass [31.0.89.*]
    Zrzut zrzutem, ale ktoś też kupuje te wystawione akcje "w pakietach" po ok 4 tys biorąc z prawej:)
  • Re: Coddeaddict w Comparic Autor: ~Ass [31.0.89.*]
    Dzięki za skrót, ja nie moglam ogladac o 10, ale w wolnej chwili sobie obejrzę.
[x]
PROACTA -9,55% 1,80 2026-05-15 17:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.