Dnia 2021-02-26 o godz. 18:54 ~Gepeto napisał(a): > Raport za 1 kwartał będzie na plusie i tak to wygląda. Wskoczyłem tu na longa. Pozdro
Trzymam kciuki. Ale namawiam Cię bardzo gorąco do nieprzewidywania przyszłości, bo to się zwyczajnie nie udaje.
Ja teraz mam SWD w obserwowanych. Czekam na przetrawienie przez rynek raportu, który być może jest lepszy ( nie porównywałem) ale nie jest dobry, oraz na jakąś iskrę wskazującą, że coś tam się tli. Mnie osobiście raport rozczarował po pobieżnym przejrzeniu. Zmiany są na poziomie szumu, co widać w niezmienności WK ( Aktywa - Zobowiązania) na poziomie ~22mln.
Pozdrawiam i rzuć ciekawskim okiem na Swadźbę i Kaszubę. :)
Hm powiem tak. Wiele spółek ma super wyniki i stoją w miejscu lub nawet spadają. Myślę, że Swissmed jest w trendzie wzrostowym i jeśli te pakiety ostatnio to nie jest przewalanie z wora do wora to może się okazać, że jeszcze poleci na opory z grudnia.
Dnia 2021-02-26 o godz. 19:25 ~Gepeto napisał(a): > Hm powiem tak. Wiele spółek ma super wyniki i stoją w miejscu lub nawet spadają. Myślę, że Swissmed jest w trendzie wzrostowym i jeśli te pakiety ostatnio to nie jest przewalanie z wora do wora to może się okazać, że jeszcze poleci na opory z grudnia.
Raczej jest - wykres nie kłamie. Tak czy siak bądź czujny, bo bilans raczej nie kłamie a wykres potrafi oszukiwać. Pozdrawiam