Dnia 2021-02-26 o godz. 16:55 ~Leon74 napisał(a): > Spadki grudniowe zanegowane na miesięcznym wykresie.obroty od połowy miesiąca też ok tanio już było.miłego weekendu życzę
otóż to. Pisałem wczoraj, że papier jest zbierany, a spadki generowane na niskich obrotach.
Wikana tez w górę. Tu prawidziwa gra dopiero się zacznie.
Dnia 2021-02-26 o godz. 20:39 ~Anynaki napisał(a): > Od samego gadania nic nie urośnie Przywołujesz przykład Wikany Ok ,ale tam przestali się oglądać jeden na drugiego i rośnie i będzie rosło
ja trochę dokupiłem dziś, i wczoraj też dokupiłem za 3,5. tyle że ja nie mam w zwyczaju informować za każdym razem,ze kupiłem czy sprzedałem. Nie naganiam jak niektórzy na 2,12,...2,02 albo 50zł
ani razu nie napisałem źle o spółce, a przecież gdybym sprzedał, to w moim interesie by było pisanie źle, żeby kurs spadł.
WIększe zakupy robiłem za 2,6 - 2,8. Jestem juz załadwany, ale uważam, że w kontekście wskaźników kurs jest nadal nisko i nie wykluczam, że przy zarysowaniu trendu będę piramidował w górę.
Tutaj gra się dopiero zaczyna. Spójrzcie na arkusz. Kreski też mówią jednoznacznie. AF, W S K A Ź N I K I - tutaj nie trzebe więcej pisać.
Czekam na kurs, który wg moich szacunków jest godziwy.